APA:
کپیکلانتری، مریم، گل مکانی، محمدتقی، ریاحین، محمدمهدی، شریفی، اکرم، و سراجی، اعظم. (1394). تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(4 )، 31-39. SID. https://sid.ir/paper/512233/fa
Vancouver:
کپیکلانتری مریم، گل مکانی محمدتقی، ریاحین محمدمهدی، شریفی اکرم، سراجی اعظم. تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(4 ):31-39. Available from: https://sid.ir/paper/512233/fa
IEEE:
کپیمریم کلانتری، محمدتقی گل مکانی، محمدمهدی ریاحین، اکرم شریفی، و اعظم سراجی، “تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 4 ، pp. 31–39، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512233/fa