مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

726
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

264
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 39

چکیده

 در این مطالعه, تاثیر سه نوع محلول اسمزی (غلظتهای مختلف شربت گلوکز, نمکو پکتین) و همچنین دو نوع پوشش خوراکی (1 درصد کربوکسی متیل سلولز و 1.5 درصد پکتین) برای تیمار اسمزی زغال اخته مورد بررسی قرار گرفتند. زغال اخته ها بعد از برش, با محلول اسمزی پوشش داده شده و سپس تحت فرآیند آبگیری اسمزی قرار گرفتند. محلول اسمزی شامل غلظت 50 درصد شربت گلوکز, 15 درصد نمک و 1.5 درصد پکتین (وزنی/ وزنی) به عنوان بهترین محلول اسمزی انتخاب شد. تاثیر پوشش دادن بر میزان آب از دست داده و جذب مواد جامد محلول, مدت زمان غوطه وری بهینه, میزان جذب نمک, غلظت شربت گلوکز و پکتین, پارامترهای رنگ و ارزیابی حسی نمونه ها مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان دادند که کمترین میزان جذب مواد جامد محلول, میزان جذب نمک, شربت گلوکز و پکتین و مدت زمان خشک شدن نهایی در نمونه های پوشش دار اسمز شده و بیشترین میزان از دست دادن آب به ترتیب در نمونه های اسمز شده بدون پوشش و نمونه های اسمز نشده مشاهده گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کلانتری، مریم، گل مکانی، محمدتقی، ریاحین، محمدمهدی، شریفی، اکرم، و سراجی، اعظم. (1394). تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(4 )، 31-39. SID. https://sid.ir/paper/512233/fa

    Vancouver: کپی

    کلانتری مریم، گل مکانی محمدتقی، ریاحین محمدمهدی، شریفی اکرم، سراجی اعظم. تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(4 ):31-39. Available from: https://sid.ir/paper/512233/fa

    IEEE: کپی

    مریم کلانتری، محمدتقی گل مکانی، محمدمهدی ریاحین، اکرم شریفی، و اعظم سراجی، “تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 4 ، pp. 31–39، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512233/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button