2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
غنی سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه ای خشک شده در سامانه مادون قرمز-هوای داغ
صالحی فخرالدین | کاشانی نژاد مهدی | صادقی ماهونک علیرضا | ضیایی فر امان محمد
فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 621
تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری
ضیایی محسن | صوتی خیابانی محمود | قنبرزاده بابک | همیشه کار حامد | رضایی مکرم رضا | تیزچنگ سمیرا
بازدید 824
تاثیر افزودن نانو فیبر سلولز و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی مایونز کم چرب
گلچوبی لاله | علیمی مزدک | یوسفی حسین
بررسی تغییرات رئولوژیکی صمغ قدومه شهری به عنوان تابعی از غلظت و فرایند انجماد و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان
باقری هادی | گرایلی زینب | کاشانی نژاد مهدی
بازدید 642
تاثیر پودر آب پنیر بر رشد لاکتوباسیلو ساسیدوفیلوس در شیر اسیدوفیلوس بازساخته
طاهریان امیر | صادقی ماهونک علیرضا | میرزایی حبیب اله | اعلمی مهران | صادقی علیرضا
بازدید 416
بهبود ویژگی های کیفی، رئولوژیکی و حسی اسپاگتی تهیه شده از آرد نول با استفاده از گلوتن
حسینی سیدعماد | اردستانی فاطمه
بازدید 347
تاثیر پوسته مغز فندق بر خواص کیفی و ارگانولپتیکی نان باگت
موحد سارا | نمازی شندی مهسا | مستقیم تکتم
بازدید 479
فناوری افت فشار کنترل شد ه سریع و کاربردهای آن
رنجبر نگار | ایکانی محمدحسن | جوانمردداخلی مجید | گل محمد فرشته
بازدید 303