APA:
کپیامامیان، ا.، مرتضوی، س.ن.، و محمدی، ج.. (1390). تاثیر ساکارز و کلرور کلسیم بر ماندگاری و کیفیت گل ژربرا (رقم پاکس). کنگره علوم باغبانی ایران، -(7)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/503931/fa
Vancouver:
کپیامامیان ا.، مرتضوی س.ن.، محمدی ج.. تاثیر ساکارز و کلرور کلسیم بر ماندگاری و کیفیت گل ژربرا (رقم پاکس). کنگره علوم باغبانی ایران[Internet]. 1390؛-(7):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/503931/fa
IEEE:
کپیا. امامیان، س.ن. مرتضوی، و ج. محمدی، “تاثیر ساکارز و کلرور کلسیم بر ماندگاری و کیفیت گل ژربرا (رقم پاکس)،” کنگره علوم باغبانی ایران، vol. -، no. 7، pp. 0–0، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/503931/fa