APA:
کپیپورمیر، سیدیوسف، صادقی ماهونک، علیرضا، فتاحی مقدم، جواد، مقصودلو، یحیی، و قربانی، محمد. (1394). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل مختلف برداشت, فرآوری و نگهداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 665-676. SID. https://sid.ir/paper/504509/fa
Vancouver:
کپیپورمیر سیدیوسف، صادقی ماهونک علیرضا، فتاحی مقدم جواد، مقصودلو یحیی، قربانی محمد. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل مختلف برداشت, فرآوری و نگهداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):665-676. Available from: https://sid.ir/paper/504509/fa
IEEE:
کپیسیدیوسف پورمیر، علیرضا صادقی ماهونک، جواد فتاحی مقدم، یحیی مقصودلو، و محمد قربانی، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل مختلف برداشت, فرآوری و نگهداری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 665–676، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504509/fa