مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

621
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

246
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن (MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا “

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 46

چکیده

 دراین پژوهش از ترکیب 1-متیل سیکلو پروپن به عنوان یک عامل مهار کننده اتیلن استفاده شد و اثر غلظت های مختلف محلول 1-متیل سیکلو پروپن , برخصوصیات حسی, بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم راپسونا در طول زمان انبارداری4 هفته, در دمای 2 ± 12 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 85 تا 90% و زمان های تماس 12 و 24 ساعت بررسی گردید. تیمارها عبارت بودند از تیمار اول: نمونه بدون اعمال محلول MCP (نمونه کنترل), تیمار دوم: نمونه با اعمال محلول MCP با غلظت0.35mL/L , تیمار سوم: نمونه با اعمال محلول MCP با غلظت0.7mL/L , تیمار چهارم: نمونه با اعمال محلول MCP با غلظت 1mL/L و تیمار پنجم: نمونه با اعمال محلول MCP با غلظت 1.5mL/L. نمونه برداری به صورت هفتگی از هر یک از تیمارها انجام و متغیرهای سفتی بافت, رنگ و ویتامین ث سنجیده شدند. این آزمایش در غالب طرح آماری کاملا تصادفی بر پایه آزمون فاکتوریل در 3 تکرار انجام شد. داده ها توسط نرم افزار SPSS تحت آنالیز واریانس قرار گرفتند. طبق نتایج, تیمار 1 و پس از آن0.7mL/L  محلول MCP به شکل مناسبی اثر اتیلن موجود در محیط محصول گوجه فرنگی را کنترل و روند رسیدگی این محصول را با تاخیری 12 تا 18 روزه مواجه کردند. با این حال موضوع نرم شدن بافت میوه در هفته سوم و خصوصا چهارم دوره نگهداری وهمچنین کاهش میزان ویتامین ث و عدم یکنواختی رنگ در نمونه ها, با افزایش غلظت محلول MCP مساله ای است که قضاوت در مورد کاربرد این ترکیب در کنترل رسیدگی گوجه فرنگی را با تامل روبرو می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهرزاد، سمیه السادات، و محمدی ثانی، علی. (1394). بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن (MCP) برخصوصیات حسی, بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا “. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(2 )، 39-46. SID. https://sid.ir/paper/504902/fa

    Vancouver: کپی

    مهرزاد سمیه السادات، محمدی ثانی علی. بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن (MCP) برخصوصیات حسی, بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا “. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(2 ):39-46. Available from: https://sid.ir/paper/504902/fa

    IEEE: کپی

    سمیه السادات مهرزاد، و علی محمدی ثانی، “بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن (MCP) برخصوصیات حسی, بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا “،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 2 ، pp. 39–46، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504902/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button