APA:
کپیمهرزاد، سمیه السادات، و محمدی ثانی، علی. (1394). بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن (MCP) برخصوصیات حسی, بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا “. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(2 )، 39-46. SID. https://sid.ir/paper/504902/fa
Vancouver:
کپیمهرزاد سمیه السادات، محمدی ثانی علی. بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن (MCP) برخصوصیات حسی, بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا “. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(2 ):39-46. Available from: https://sid.ir/paper/504902/fa
IEEE:
کپیسمیه السادات مهرزاد، و علی محمدی ثانی، “بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن (MCP) برخصوصیات حسی, بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا “،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 2 ، pp. 39–46، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504902/fa