Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

516
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

127
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از پروتئین هیدرولیزشده امعا و احشا ماهی هوور (Thunnus tonggol) به عنوان محیط کشت پایه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes)

صفحات

 صفحه شروع 301 | صفحه پایان 308

چکیده

 در تحقیق حاضر از آنزیم آلکالاز به منظور هیدرولیز امعا و احشا ماهی هوور (Thunnus tonggol) استفاده گردید. به منظور بهینه سازی شرایط تولید پروتئین هیدرولیز شده از لحاظ دما و pH از روش پاسخ سطح (Response Surface Methodology) RSM استفاده شد. امعا و احشا ماهی هوور تحت گستره دمایی 50 تا 65 درجه سانتیگراد و pH, 8 تا 8.5 توسط آنزیم آلکالاز هیدرولیز شد (13 تیمار). از بین تیمارها, نمونه ها با بیشترین مقدار پروتئین برای بررسی میزان رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز, به عنوان جایگزین پپتون تجاری محیط کشت Triptic Soy Broth (TSB) در زمان های صفر, 18 و 44 ساعت مورد استفاده قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بیشترین میزان پروتئین (76.89 گرم در لیتر) مربوط به تیمار تهیه شده در دمای 57 درجه سانتیگراد و pH,8  بود و کمترین میزان (38.54 گرم در لیتر) مربوط به تیمار با دمای 50 وpH ,8  بوده است. بر اساس نمودار سه بعدی, شرایط بهینه هیدرولیز از لحاظ دما و pH به ترتیب عبارت از دمای 50 درجه سانتیگراد و pH, 8.5 بود. میزان رشد باکتریایی در تمامی محیط های کشت تهیه شده از پروتئین هیدرولیز شده امعا و احشا ماهی هوور نسبت به محیط کشت شاهد (TSB) بهتر بود ولی بطورکلی بیشترین میزان رشد در بین تیمارها مربوط به تیمار تهیه شده در دمای 65 درجه سانتیگراد و pH,8  و کمترین میزان رشد در تیمار تهیه شده در دمای 57.5 و pH, 8.25 دیده شد. نتیجه گیری کلی حاکی از آنست که از امعا و احشا ماهی هوور می توان به عنوان منبع نیتروژن ارزان قیمت جهت کشت لیستریا مونوسیتوژنز استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    علی نژاد، مرجانه، شعبان پور، بهاره، صفری، رضا، علی نژاد، مژگان، و نصراله زاده ساروی، حسن. (1391). استفاده از پروتئین هیدرولیزشده امعا و احشا ماهی هوور (Thunnus tonggol) به عنوان محیط کشت پایه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 301-308. SID. https://sid.ir/paper/505174/fa

    Vancouver: کپی

    علی نژاد مرجانه، شعبان پور بهاره، صفری رضا، علی نژاد مژگان، نصراله زاده ساروی حسن. استفاده از پروتئین هیدرولیزشده امعا و احشا ماهی هوور (Thunnus tonggol) به عنوان محیط کشت پایه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(3):301-308. Available from: https://sid.ir/paper/505174/fa

    IEEE: کپی

    مرجانه علی نژاد، بهاره شعبان پور، رضا صفری، مژگان علی نژاد، و حسن نصراله زاده ساروی، “استفاده از پروتئین هیدرولیزشده امعا و احشا ماهی هوور (Thunnus tonggol) به عنوان محیط کشت پایه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 301–308، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505174/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا