APA:
کپینقی پور، فریبا، مظاهری تهرانی، مصطفی، صحرائیان، بهاره، شیخ الاسلامی، زهرا، و سلیمانی، مریم. (1392). امکان جایگزینی تخم مرغ با آرد سویا و اختلاط آرد گندم با جوانه گندم تثبیت شده در تولید کیک روغنی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 211-220. SID. https://sid.ir/paper/121439/fa
Vancouver:
کپینقی پور فریبا، مظاهری تهرانی مصطفی، صحرائیان بهاره، شیخ الاسلامی زهرا، سلیمانی مریم. امکان جایگزینی تخم مرغ با آرد سویا و اختلاط آرد گندم با جوانه گندم تثبیت شده در تولید کیک روغنی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(2):211-220. Available from: https://sid.ir/paper/121439/fa
IEEE:
کپیفریبا نقی پور، مصطفی مظاهری تهرانی، بهاره صحرائیان، زهرا شیخ الاسلامی، و مریم سلیمانی، “امکان جایگزینی تخم مرغ با آرد سویا و اختلاط آرد گندم با جوانه گندم تثبیت شده در تولید کیک روغنی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 211–220، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121439/fa