APA:
کپیپارسی، میترا، حسینی، سیدابراهیم، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، بهمدی، هما، و نوروزپژند، علیرضا. (1394). تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی وحسی سوسیس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(2 )، 89-96. SID. https://sid.ir/paper/505253/fa
Vancouver:
کپیپارسی میترا، حسینی سیدابراهیم، سیدین اردبیلی سیدمهدی، بهمدی هما، نوروزپژند علیرضا. تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی وحسی سوسیس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(2 ):89-96. Available from: https://sid.ir/paper/505253/fa
IEEE:
کپیمیترا پارسی، سیدابراهیم حسینی، سیدمهدی سیدین اردبیلی، هما بهمدی، و علیرضا نوروزپژند، “تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی وحسی سوسیس،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 2 ، pp. 89–96، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505253/fa