Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,272
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

503
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی وحسی سوسیس

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 96

چکیده

 در این پژوهش, ابتدا ضایعات حاصل از صنایع تبدیلی گوجه فرنگی جمع آوری, خشک و آسیاب گردید. سپس پودر تفاله گوجه فرنگی در مقادیر 1, 2, 3, 4 و 5 درصد به فرمولاسیون سوسیس 60 درصد گوشت افزوده شد که به ترتیب تیمارهای 1 تا 5 نامگذاری شدند. به منظور بررسی تاثیر اضافه کردن پودر تفاله گوجه فرنگی بر خواص شیمیایی, میکروبی و حسی نمونه های سوسیس, میزان پروتئین, خاکستر و pH نمونه ها مورد ارزیابی قرار گرفت. دراین مرحله شمارش کلی میکروارگانیسم ها, کپک و مخمر, استافیلوکوکوس ارئوس, کلستریدیوم ولشای, اشریشیا کلی, کلی فرم و سالمونلا مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج نشان داد, افزودن پودر تفاله گوجه فرنگی به فرمولاسیون سوسیس سبب افزایش معنی داری در میزان پروتئین (از 15.45 در نمونه شاهد به 17.40 درصد در تیمار 5), خاکستر (از 2.16 در نمونه شاهد به 2.62 در تیمار 5 و کاهش pH (از 6.31 در نمونه شاهد به 5.80 در تیمار 5) گردید. شمارش کلی میکروارگانیسم ها در نمونه شاهد کمتر از سایر تیمارها بود. همچنین تمامی فرمول ها, شمارش کلی میکروبی خیلی پایین تری از حد مجاز استاندارد ملی ایران داشتند. از دیدگاه گروه ارزیاب تیمار حاوی 4 درصد پودر تفاله گوجه فرنگی بالاترین امتیاز را از نظر پذیرش کلی کسب کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پارسی، میترا، حسینی، سیدابراهیم، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، بهمدی، هما، و نوروزپژند، علیرضا. (1394). تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی وحسی سوسیس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(2 )، 89-96. SID. https://sid.ir/paper/505253/fa

    Vancouver: کپی

    پارسی میترا، حسینی سیدابراهیم، سیدین اردبیلی سیدمهدی، بهمدی هما، نوروزپژند علیرضا. تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی وحسی سوسیس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(2 ):89-96. Available from: https://sid.ir/paper/505253/fa

    IEEE: کپی

    میترا پارسی، سیدابراهیم حسینی، سیدمهدی سیدین اردبیلی، هما بهمدی، و علیرضا نوروزپژند، “تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی وحسی سوسیس،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 2 ، pp. 89–96، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505253/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا