APA:
کپیحسنی بایگی، نادیا، شرایعی، پروین، و جلالی، حسین. (1395). تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(3 )، 115-127. SID. https://sid.ir/paper/505262/fa
Vancouver:
کپیحسنی بایگی نادیا، شرایعی پروین، جلالی حسین. تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(3 ):115-127. Available from: https://sid.ir/paper/505262/fa
IEEE:
کپینادیا حسنی بایگی، پروین شرایعی، و حسین جلالی، “تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 3 ، pp. 115–127، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505262/fa