APA:
کپیکاراژیان، حجت، و دلیری، نینا. (1395). تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان (.Solanum melongena L) طی فرآیند سرخ کردن عمیق. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(2 )، 103-110. SID. https://sid.ir/paper/505400/fa
Vancouver:
کپیکاراژیان حجت، دلیری نینا. تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان (.Solanum melongena L) طی فرآیند سرخ کردن عمیق. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(2 ):103-110. Available from: https://sid.ir/paper/505400/fa
IEEE:
کپیحجت کاراژیان، و نینا دلیری، “تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان (.Solanum melongena L) طی فرآیند سرخ کردن عمیق،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 2 ، pp. 103–110، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505400/fa