APA:
کپیبخش آبادی، حمید، بوژمهرانی، ابوالفضل، رستمی، محمد، رشیدزاده، شیلان، دولت آبادی، زهرا، و شاهین فر، ریحانه. (1396). بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(2)، 99-109. SID. https://sid.ir/paper/508210/fa
Vancouver:
کپیبخش آبادی حمید، بوژمهرانی ابوالفضل، رستمی محمد، رشیدزاده شیلان، دولت آبادی زهرا، شاهین فر ریحانه. بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(2):99-109. Available from: https://sid.ir/paper/508210/fa
IEEE:
کپیحمید بخش آبادی، ابوالفضل بوژمهرانی، محمد رستمی، شیلان رشیدزاده، زهرا دولت آبادی، و ریحانه شاهین فر، “بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 2، pp. 99–109، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508210/fa