مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

745
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

418
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 109

چکیده

 در این تحقیق, اثر درجه حرارت و رطوبت دانه های خروجی از دیگ پخت بر روی خصوصیات شیمیایی روغن از قبیل مواد ریز نامحلول در روغن, رطوبت و اسیدیته روغن و همچنین میزان روغن و پروتئین کنجاله حاصل از دانه ها سویا با استفاده از طرح کاملا تصادفی در قالب آزمایشات فاکتوریل 3´3 با سه سطح درجه حرارت دیگ پخت (50, 60 و 70 درجه سانتی گراد) و سه سطح رطوبت دانه های خروجی از دیگ پخت (11, 12 و 13 درصد) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش درجه حرارت دیگ پخت میزان مواد ریز نامحلول در روغن و اسیدیته روغن افزایش ولی میزان رطوبت روغن و روغن و پروتئین کنجاله کاهش یافت. افزایش رطوبت نیز منتج به کاهش روغن و پروتئین کنجاله و مواد ریز نامحلول در روغن گردید. یشترین میزان پروتئین کنجاله به اثر متقابل دمای 50 درجه سانتی گراد و رطوبت دانه های خروجی 11 درصد مربوط بود و کمترین مقدار اسیدیته روغن که بر حسب درصد اسید اولئیک اندازه گیری شد تحت شرایطی بدست آمد که درجه حرارت دیگ پخت و رطوبت دانه های خروجی از آن کمترین مقدار خود را داشت. با توجه به اطلاعات بدست آمده در این تحقیق می توان بیان داشت که بهترین درجه حرارت دیگ پخت و رطوبت دانه های خروجی از دیگ پخت در مورد دانه های سویا به ترتیب دمای 50 درجه سانتی گراد و رطوبت 13 درصدی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بخش آبادی، حمید، بوژمهرانی، ابوالفضل، رستمی، محمد، رشیدزاده، شیلان، دولت آبادی، زهرا، و شاهین فر، ریحانه. (1396). بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(2)، 99-109. SID. https://sid.ir/paper/508210/fa

    Vancouver: کپی

    بخش آبادی حمید، بوژمهرانی ابوالفضل، رستمی محمد، رشیدزاده شیلان، دولت آبادی زهرا، شاهین فر ریحانه. بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(2):99-109. Available from: https://sid.ir/paper/508210/fa

    IEEE: کپی

    حمید بخش آبادی، ابوالفضل بوژمهرانی، محمد رستمی، شیلان رشیدزاده، زهرا دولت آبادی، و ریحانه شاهین فر، “بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 2، pp. 99–109، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508210/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button