APA:
کپیآریان فر، اکرم، شهیدی، فخری، کدخدایی، رسول، و وریدی، مهدی. (1394). بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول ها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(4)، 285-295. SID. https://sid.ir/paper/508457/fa
Vancouver:
کپیآریان فر اکرم، شهیدی فخری، کدخدایی رسول، وریدی مهدی. بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول ها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(4):285-295. Available from: https://sid.ir/paper/508457/fa
IEEE:
کپیاکرم آریان فر، فخری شهیدی، رسول کدخدایی، و مهدی وریدی، “بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول ها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 4، pp. 285–295، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508457/fa