مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,181
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

772
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول ها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز

صفحات

 صفحه شروع 285 | صفحه پایان 295

چکیده

 چای با نام علمی Camellia sinensis از دم نوش های رایج و معروف در دنیا محسوب می گردد. مهم ترین ترکیب شیمیایی چای پلی فنول ها (کاتچین ها) هستند که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی بوده و در جلوگیری از بروز بیماری های قلبی مفید می باشد. هدف از این پژوهش, بررسی اثر عوامل مختلف از جمله دما در چهار سطح (40, 60, 80 و 100 درجه سانتی گراد), زمان (در چهار سطح 15, 30, 45 و 60 دقیقه (, توان امواج مایکروویو (300, 600 و 900 درصد) و شدت امواج فراصوت (40, 60, 80 و 100 درصد) بر میزان استخراج پلی فنول ها از برگ چای سیز و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره در سه روش هیت رفلاکس, مایکروفر و فراصوت بوده است. نتایج نشان داد که با افزایش دما تا 80oC, زمان تا 45 دقیقه, افزایش شدت امواج فراصوت از 40 تا 80 درصد و افزایش توان امواج مایکروویو از 300 تا 600 درصد, میزان پلی فنول های استخراج شده و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره در هر سه روش افزایش یافته و پس از آن تقریبا بدون تغییر بوده است (a=0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آریان فر، اکرم، شهیدی، فخری، کدخدایی، رسول، و وریدی، مهدی. (1394). بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول ها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(4)، 285-295. SID. https://sid.ir/paper/508457/fa

    Vancouver: کپی

    آریان فر اکرم، شهیدی فخری، کدخدایی رسول، وریدی مهدی. بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول ها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(4):285-295. Available from: https://sid.ir/paper/508457/fa

    IEEE: کپی

    اکرم آریان فر، فخری شهیدی، رسول کدخدایی، و مهدی وریدی، “بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول ها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 4، pp. 285–295، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508457/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button