APA:
کپیمهدیان، الهام، میلانی، الناز، کاراژیان، رضا، و حلاجان، سمیه. (1393). بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی, فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(3 )، 47-58. SID. https://sid.ir/paper/508803/fa
Vancouver:
کپیمهدیان الهام، میلانی الناز، کاراژیان رضا، حلاجان سمیه. بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی, فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(3 ):47-58. Available from: https://sid.ir/paper/508803/fa
IEEE:
کپیالهام مهدیان، الناز میلانی، رضا کاراژیان، و سمیه حلاجان، “بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی, فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 47–58، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508803/fa