APA:
کپیقاسمی، سعید، و مهدیان، الهام. (1397). ارزیابی اثرات پری بیوتیکی فیبرهای حاصل از ضایعات آناناس, انار و گندم در ماست سین بیوتیک حاوی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 13(4 )، 89-96. SID. https://sid.ir/paper/121148/fa
Vancouver:
کپیقاسمی سعید، مهدیان الهام. ارزیابی اثرات پری بیوتیکی فیبرهای حاصل از ضایعات آناناس, انار و گندم در ماست سین بیوتیک حاوی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1397؛13(4 ):89-96. Available from: https://sid.ir/paper/121148/fa
IEEE:
کپیسعید قاسمی، و الهام مهدیان، “ارزیابی اثرات پری بیوتیکی فیبرهای حاصل از ضایعات آناناس, انار و گندم در ماست سین بیوتیک حاوی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 ، pp. 89–96، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121148/fa