مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

427
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

574
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اثرات پری بیوتیکی فیبرهای حاصل از ضایعات آناناس، انار و گندم در ماست سین بیوتیک حاوی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 96

چکیده

 سابقه و هدف فیبرهای حاصل از ضایعات میوه ها و غلات منابع پری بیوتیکی با ارزشی در تهیه محصولات سین بیوتیکی مختلفی مانند ماست هستند. هدف از مطالعه حاضر, ارزیابی اثرات پری بیوتیکی فیبرهای حاصل از ضایعات آناناس, انار و گندم در ماست حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 است. مواد و روش ها فیبرهای حاصل از ضایعات آناناس, انار و گندم در غلظت های 0, 5/0, 1 و 5/1 درصد در تهیه ماست حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 استفاده شدند. اثرات این فیبرها بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست ها و همچنین زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 بررسی شدند. یافته ها تفاوت معنی داری در خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست ها بین گروه های مختلف وجود نداشت (05/0P>). تفاوت معنی داری در خصوصیات حسی ماست ها بین گروه های مختلف مشاهده شد (05/0P<). به طور کلی, زنده مانی باکتری در حضور فیبرها از وضعیت بهتری برخوردار بود. با وجود تفاوت معنی دار بین گروه های مختلف در هر روز, حداکثر اثرات مثبت و معنی دار فیبرها در ماست ها بر زنده مانی باکتری در مقایسه با گروه شاهد در روز 14 قابل مشاهده بودند. در این روز تمام ماست های حاوی فیبرها تفاوت معنی داری از نظر تعداد باکتری در مقایسه با گروه شاهد داشتند (05/0P<). نتیجه گیری استفاده از فیبرهای آناناس, انار و گندم به عنوان ترکیبات پری بیوتیک می توانند زنده مانی باکتری پروبیوتیک در ماست را افزایش دهند و اثرات مثبتی بر مقبولیت این محصول داشته باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قاسمی، سعید، و مهدیان، الهام. (1397). ارزیابی اثرات پری بیوتیکی فیبرهای حاصل از ضایعات آناناس, انار و گندم در ماست سین بیوتیک حاوی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 13(4 )، 89-96. SID. https://sid.ir/paper/121148/fa

    Vancouver: کپی

    قاسمی سعید، مهدیان الهام. ارزیابی اثرات پری بیوتیکی فیبرهای حاصل از ضایعات آناناس, انار و گندم در ماست سین بیوتیک حاوی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1397؛13(4 ):89-96. Available from: https://sid.ir/paper/121148/fa

    IEEE: کپی

    سعید قاسمی، و الهام مهدیان، “ارزیابی اثرات پری بیوتیکی فیبرهای حاصل از ضایعات آناناس, انار و گندم در ماست سین بیوتیک حاوی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 ، pp. 89–96، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121148/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button