APA:
کپیمرتضوی، سیدعلی، شریفی، اکرم، مسکوکی، عبدالمجید، نیاکوثری، مهرداد، الهامی راد، امیرحسین، و ریگی، صادق. (1393). بهینه سازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی, آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(1 )، 11-23. SID. https://sid.ir/paper/508805/fa
Vancouver:
کپیمرتضوی سیدعلی، شریفی اکرم، مسکوکی عبدالمجید، نیاکوثری مهرداد، الهامی راد امیرحسین، ریگی صادق. بهینه سازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی, آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(1 ):11-23. Available from: https://sid.ir/paper/508805/fa
IEEE:
کپیسیدعلی مرتضوی، اکرم شریفی، عبدالمجید مسکوکی، مهرداد نیاکوثری، امیرحسین الهامی راد، و صادق ریگی، “بهینه سازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی, آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 11–23، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508805/fa