APA:
کپیباقری، رامین، گلستان، لیلا، مقصودلو، یحیی، و شهیدی یاساقی، سیداحمد. (1393). کاهش جذب روغن در سیب زمینی سرخ شده با استفاده از پوشش های خوراکی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(1 )، 73-81. SID. https://sid.ir/paper/508807/fa
Vancouver:
کپیباقری رامین، گلستان لیلا، مقصودلو یحیی، شهیدی یاساقی سیداحمد. کاهش جذب روغن در سیب زمینی سرخ شده با استفاده از پوشش های خوراکی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(1 ):73-81. Available from: https://sid.ir/paper/508807/fa
IEEE:
کپیرامین باقری، لیلا گلستان، یحیی مقصودلو، و سیداحمد شهیدی یاساقی، “کاهش جذب روغن در سیب زمینی سرخ شده با استفاده از پوشش های خوراکی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 73–81، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508807/fa