APA:
کپیشفیع سلطانی، مهسا، صالحی فر، مانیا، و هاشمی، مریم. (1393). تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگی های کیفی خمیر و نان تست. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(2 )، 43-54. SID. https://sid.ir/paper/509021/fa
Vancouver:
کپیشفیع سلطانی مهسا، صالحی فر مانیا، هاشمی مریم. تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگی های کیفی خمیر و نان تست. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(2 ):43-54. Available from: https://sid.ir/paper/509021/fa
IEEE:
کپیمهسا شفیع سلطانی، مانیا صالحی فر، و مریم هاشمی، “تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگی های کیفی خمیر و نان تست،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 43–54، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/509021/fa