APA:
کپیفرشاد، عباس، فرزین پور، امجد، و محمودی، شاهو. (1396). اثر اسیدهای چرب آلفا- لینولنیک و لینولئیک همراه با تره هالوز و سوکروز یا بدون آن ها بر کیفیت اسپرم بز مرخز طی فرآیندهای انجماد و یخ گشایی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 30(1 (پیاپی 114) )، 35-42. SID. https://sid.ir/paper/509159/fa
Vancouver:
کپیفرشاد عباس، فرزین پور امجد، محمودی شاهو. اثر اسیدهای چرب آلفا- لینولنیک و لینولئیک همراه با تره هالوز و سوکروز یا بدون آن ها بر کیفیت اسپرم بز مرخز طی فرآیندهای انجماد و یخ گشایی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1396؛30(1 (پیاپی 114) ):35-42. Available from: https://sid.ir/paper/509159/fa
IEEE:
کپیعباس فرشاد، امجد فرزین پور، و شاهو محمودی، “اثر اسیدهای چرب آلفا- لینولنیک و لینولئیک همراه با تره هالوز و سوکروز یا بدون آن ها بر کیفیت اسپرم بز مرخز طی فرآیندهای انجماد و یخ گشایی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 30، no. 1 (پیاپی 114) ، pp. 35–42، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/509159/fa