APA:
کپیشادنوش، غلامرضا، شادنوش، فرنوش، و طاهری میرقائد، علی. (1387). کاربرد میوه بلوط به عنوان همبندکننده جیره و اثر آن بر خصوصیات لاشه ماهیان قزل آلای رنگین کمان. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 17(3)، 99-106. SID. https://sid.ir/paper/5098/fa
Vancouver:
کپیشادنوش غلامرضا، شادنوش فرنوش، طاهری میرقائد علی. کاربرد میوه بلوط به عنوان همبندکننده جیره و اثر آن بر خصوصیات لاشه ماهیان قزل آلای رنگین کمان. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1387؛17(3):99-106. Available from: https://sid.ir/paper/5098/fa
IEEE:
کپیغلامرضا شادنوش، فرنوش شادنوش، و علی طاهری میرقائد، “کاربرد میوه بلوط به عنوان همبندکننده جیره و اثر آن بر خصوصیات لاشه ماهیان قزل آلای رنگین کمان،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 17، no. 3، pp. 99–106، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5098/fa