APA:
کپینصیرمسلم، نفیسه، آریایی، پیمان، و احمدی، محمد. (1397). بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور, اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(4)، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/513299/fa
Vancouver:
کپینصیرمسلم نفیسه، آریایی پیمان، احمدی محمد. بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور, اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(4):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/513299/fa
IEEE:
کپینفیسه نصیرمسلم، پیمان آریایی، و محمد احمدی، “بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور, اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 4، pp. 1–11، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513299/fa