APA:
کپینوربهشت، نیوشا، شکرچی زاده، هاجر، و سلطانی زاده، نفیسه. (1398). تولید و ارزیابی سوسیس فرانکفورتر کم چرب با استفاده از ژل امولسیونی بر پایه اینولین و روغن سبوس برنج. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 14(2 )، 85-94. SID. https://sid.ir/paper/363824/fa
Vancouver:
کپینوربهشت نیوشا، شکرچی زاده هاجر، سلطانی زاده نفیسه. تولید و ارزیابی سوسیس فرانکفورتر کم چرب با استفاده از ژل امولسیونی بر پایه اینولین و روغن سبوس برنج. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛14(2 ):85-94. Available from: https://sid.ir/paper/363824/fa
IEEE:
کپینیوشا نوربهشت، هاجر شکرچی زاده، و نفیسه سلطانی زاده، “تولید و ارزیابی سوسیس فرانکفورتر کم چرب با استفاده از ژل امولسیونی بر پایه اینولین و روغن سبوس برنج،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 2 ، pp. 85–94، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363824/fa