APA:
کپیافتخارالدین، ملیکا، و حسینی قابوس، سیدحسین. (1399). اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 12(1 (پیاپی 43))، 135-144. SID. https://sid.ir/paper/515690/fa
Vancouver:
کپیافتخارالدین ملیکا، حسینی قابوس سیدحسین. اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1399؛12(1 (پیاپی 43)):135-144. Available from: https://sid.ir/paper/515690/fa
IEEE:
کپیملیکا افتخارالدین، و سیدحسین حسینی قابوس، “اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 12، no. 1 (پیاپی 43)، pp. 135–144، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/515690/fa