مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,760
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

515
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیب شیمیایی، اسید چرب، اسید امینه و رنگ دانه ها در پودر Arthrospira platensis

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 46

چکیده

 در این تحقیق ریز جلبک اسپیرولینا Arthrospira platensis, در محیط گلخانه به طور انبوه در تانک های یک مترمکعب در شوری15 PPT , میانگین دمای 35 درجه سانتی گراد در محیط کشت جردن و با نور غیرمستقیم خورشید کشت داده شد زمانی که اسپیرولینا به حداکثر رشد رسید از محیط کشت توسط فیلتر کردن با مش های مشخص برداشت شد و در شرایط آزمایشگاه با دمای 30 درجه سانتی گراد و توزیع در سطح ورقه های پلاستیکی, محصول خشک اسپیرولینا حاصل گردید. میزان ترکیب شیمیایی محصول خشک ازجمله پروتئین, چربی, رطوبت و خاکستر با روش های استاندارد اندازه گیری شد و پروفیل اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب آن با روش HPLC و GC به دست آمد. همچنین میزان رنگ دانه کلروفیل و آستاگزانتین به عنوان دو رنگ دانه مهم و کاربردی آن با روش اسپکتروفتومتری و HPLC اندازه گیری شد. میزان پروتئین و چربی پودر اسپیرولینا به ترتیب 50.93 و 0.1 درصد بود. اسیدآمینه تریپ توفان با 8.8 درصد و اسید چرب لینولنیک با 10.37 درصد به ترتیب غالب ترین اسیدآمینه و اسید چرب مشخص شد. در آنالیز رنگ دانه ها, میزان کلروفیل2.097 a میکروگرم بر میلی لیتر و میزان آستاگزانتین آن 0.21 میلی گرم بر کیلوگرم به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قائنی، منصوره، رومیانی، لاله، و چوبکار، نسرین. (1395). بررسی ترکیب شیمیایی, اسید چرب, اسید امینه و رنگ دانه ها در پودر Arthrospira platensis. زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 8(30)، 39-46. SID. https://sid.ir/paper/517568/fa

    Vancouver: کپی

    قائنی منصوره، رومیانی لاله، چوبکار نسرین. بررسی ترکیب شیمیایی, اسید چرب, اسید امینه و رنگ دانه ها در پودر Arthrospira platensis. زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1395؛8(30):39-46. Available from: https://sid.ir/paper/517568/fa

    IEEE: کپی

    منصوره قائنی، لاله رومیانی، و نسرین چوبکار، “بررسی ترکیب شیمیایی, اسید چرب, اسید امینه و رنگ دانه ها در پودر Arthrospira platensis،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 8، no. 30، pp. 39–46، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517568/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button