APA:
کپیعلیزاده، حمیدرضا، فرزانه، محسن، و اعظمی، ذبیح اله. (1394). تاثیر نانوامولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوه توت فرنگی. کنترل بیولوژیک آفات و بیماریهای گیاهی، 4(1)، 57-64. SID. https://sid.ir/paper/517585/fa
Vancouver:
کپیعلیزاده حمیدرضا، فرزانه محسن، اعظمی ذبیح اله. تاثیر نانوامولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوه توت فرنگی. کنترل بیولوژیک آفات و بیماریهای گیاهی[Internet]. 1394؛4(1):57-64. Available from: https://sid.ir/paper/517585/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا علیزاده، محسن فرزانه، و ذبیح اله اعظمی، “تاثیر نانوامولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوه توت فرنگی،” کنترل بیولوژیک آفات و بیماریهای گیاهی، vol. 4، no. 1، pp. 57–64، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517585/fa