Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

583
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

587
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نانوامولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوه توت فرنگی

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 64

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علیزاده، حمیدرضا، فرزانه، محسن، و اعظمی، ذبیح اله. (1394). تاثیر نانوامولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوه توت فرنگی. کنترل بیولوژیک آفات و بیماریهای گیاهی، 4(1)، 57-64. SID. https://sid.ir/paper/517585/fa

    Vancouver: کپی

    علیزاده حمیدرضا، فرزانه محسن، اعظمی ذبیح اله. تاثیر نانوامولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوه توت فرنگی. کنترل بیولوژیک آفات و بیماریهای گیاهی[Internet]. 1394؛4(1):57-64. Available from: https://sid.ir/paper/517585/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا علیزاده، محسن فرزانه، و ذبیح اله اعظمی، “تاثیر نانوامولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوه توت فرنگی،” کنترل بیولوژیک آفات و بیماریهای گیاهی، vol. 4، no. 1، pp. 57–64، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517585/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا