APA:
کپیفتاحی، رضا، قنبرزاده، بابک، و دهقان نیا، جلال. (1398). تأثیر ماکرو و نانوامولسیون اسانس روغنی دارچین بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی فیلم های امولسیونی بر پایه ی کربوکسی متیل سلولز. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(93 )، 73-83. SID. https://sid.ir/paper/72138/fa
Vancouver:
کپیفتاحی رضا، قنبرزاده بابک، دهقان نیا جلال. تأثیر ماکرو و نانوامولسیون اسانس روغنی دارچین بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی فیلم های امولسیونی بر پایه ی کربوکسی متیل سلولز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(93 ):73-83. Available from: https://sid.ir/paper/72138/fa
IEEE:
کپیرضا فتاحی، بابک قنبرزاده، و جلال دهقان نیا، “تأثیر ماکرو و نانوامولسیون اسانس روغنی دارچین بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی فیلم های امولسیونی بر پایه ی کربوکسی متیل سلولز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 93 ، pp. 73–83، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72138/fa