APA:
کپیهاشمی زاده، صحرا، قنبرزاده، بابک، و همیشه کار، حامد. (1395). بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ویژگی های فیزیکی حامل های لیپیدی نانوساختار (NLC) حاوی عصاره آویشن شیرازی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(14)، 141-149. SID. https://sid.ir/paper/518688/fa
Vancouver:
کپیهاشمی زاده صحرا، قنبرزاده بابک، همیشه کار حامد. بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ویژگی های فیزیکی حامل های لیپیدی نانوساختار (NLC) حاوی عصاره آویشن شیرازی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛4(14):141-149. Available from: https://sid.ir/paper/518688/fa
IEEE:
کپیصحرا هاشمی زاده، بابک قنبرزاده، و حامد همیشه کار، “بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ویژگی های فیزیکی حامل های لیپیدی نانوساختار (NLC) حاوی عصاره آویشن شیرازی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 14، pp. 141–149، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/518688/fa