Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

620
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

459
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عملکرد شناساگر تازگی در بسته بندی هوشمند فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی مدت نگهداری در یخچال

صفحات

 صفحه شروع 121 | صفحه پایان 132

چکیده

بسته بندی هوشمند مواد غذایی, بسته بندی جدیدی است که در دهه های اخیر در کشور های توسعه یافته مورد استفاده قرار گرفته و هدف آن سلامت, کیفیت و امنیت محصول می باشد. با توجه به اهمیت محصولات شیلاتی در سبد غذایی خانوار و فسادپذیری سریع این محصولات, مطالعه بهره گیری از شناساگرهای رنگی در بسته بندی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال انجام گردید. در این پژوهش تیمار ها شامل بسته بندی معمولی با شناساگر فنل قرمز و بسته بندی معمولی با شناساگر برموکرزول سبز بوده که در ماتریکس فیلم پلی اتیلن سبک ساخته شده و در کیسه های از جنس پلی اتیلن سبک که در کشور تولید شده است, استفاده گردید. برای تعیین کیفیت, از آزمونهای میکروبی (شمارش کلی باکتری ها, سرماگرا) و شیمیایی (pH, TVN, TBRSA) در زمان تغییر رنگ معرف ها و همچنین در روزهای صفر, 5, 10, 15 و 20 نگه داری در دمای یخچال Co (4±2) استفاده گردید. بر اساس نتایج حاصل از تغییر رنگ معرف ها و ارتباط آن با آزمون های شیمیایی و میکروبی که توسط نرم افزار آماری SPSS 18 انجام شده است, مدت ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان برای دو تیمار بسته بندی معمولی با شناساگر فنل قرمز و بسته بندی معمولی با شناساگر برموکرزول سبز در دمای یخچال 13 تا 14 روز تعیین شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهمنی، ذبیح اله، خانی پور، علی اصغر، ارومیه ای، عبدالرسول، و مطلبی، عباسعلی. (1395). بررسی عملکرد شناساگر تازگی در بسته بندی هوشمند فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی مدت نگهداری در یخچال. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 25(3)، 121-132. SID. https://sid.ir/paper/519054/fa

    Vancouver: کپی

    بهمنی ذبیح اله، خانی پور علی اصغر، ارومیه ای عبدالرسول، مطلبی عباسعلی. بررسی عملکرد شناساگر تازگی در بسته بندی هوشمند فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی مدت نگهداری در یخچال. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1395؛25(3):121-132. Available from: https://sid.ir/paper/519054/fa

    IEEE: کپی

    ذبیح اله بهمنی، علی اصغر خانی پور، عبدالرسول ارومیه ای، و عباسعلی مطلبی، “بررسی عملکرد شناساگر تازگی در بسته بندی هوشمند فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی مدت نگهداری در یخچال،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 25، no. 3، pp. 121–132، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/519054/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا