APA:
کپیانصاری اردلی، عبداله، شعبان پور، بهاره، کردجزی، معظمه، اجاق، سیدمهدی، و باباخانی لشکان، آریا. (1396). اثرات شیوه بسته بندی تحت خلاء و افزودنی ها بر پایداری اکسیداتیو فیله منجمد بدون پوست قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم غذایی و تغذیه، 15(1 (پیاپی 57) )، 45-56. SID. https://sid.ir/paper/143179/fa
Vancouver:
کپیانصاری اردلی عبداله، شعبان پور بهاره، کردجزی معظمه، اجاق سیدمهدی، باباخانی لشکان آریا. اثرات شیوه بسته بندی تحت خلاء و افزودنی ها بر پایداری اکسیداتیو فیله منجمد بدون پوست قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛15(1 (پیاپی 57) ):45-56. Available from: https://sid.ir/paper/143179/fa
IEEE:
کپیعبداله انصاری اردلی، بهاره شعبان پور، معظمه کردجزی، سیدمهدی اجاق، و آریا باباخانی لشکان، “اثرات شیوه بسته بندی تحت خلاء و افزودنی ها بر پایداری اکسیداتیو فیله منجمد بدون پوست قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 1 (پیاپی 57) ، pp. 45–56، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143179/fa