APA:
کپیاکبری، مهدیه، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، کاشانی نژاد، مهدی، و سرابندی، خشایار. (1395). تاثیر فرایند هم تبلوری بر ویژگی های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودرهای ساکارز حاوی عصاره برگ زیتون. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(13)، 17-29. SID. https://sid.ir/paper/520694/fa
Vancouver:
کپیاکبری مهدیه، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، کاشانی نژاد مهدی، سرابندی خشایار. تاثیر فرایند هم تبلوری بر ویژگی های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودرهای ساکارز حاوی عصاره برگ زیتون. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛4(13):17-29. Available from: https://sid.ir/paper/520694/fa
IEEE:
کپیمهدیه اکبری، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهدی کاشانی نژاد، و خشایار سرابندی، “تاثیر فرایند هم تبلوری بر ویژگی های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودرهای ساکارز حاوی عصاره برگ زیتون،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 13، pp. 17–29، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/520694/fa