APA:
کپیدارابی تبار، فاطمه، هدایتی، سیدعلی اکبر، سلاطی، امیرپرویز، و حسینی فر، سیدحسین. (1397). بهبود مقاومت آنزیمی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با ویتامین C در مواجهه با غلظت های مختلف نانوذرات اکسید روی. بوم شناسی آبزیان، 8(2 )، 155-160. SID. https://sid.ir/paper/521296/fa
Vancouver:
کپیدارابی تبار فاطمه، هدایتی سیدعلی اکبر، سلاطی امیرپرویز، حسینی فر سیدحسین. بهبود مقاومت آنزیمی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با ویتامین C در مواجهه با غلظت های مختلف نانوذرات اکسید روی. بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1397؛8(2 ):155-160. Available from: https://sid.ir/paper/521296/fa
IEEE:
کپیفاطمه دارابی تبار، سیدعلی اکبر هدایتی، امیرپرویز سلاطی، و سیدحسین حسینی فر، “بهبود مقاومت آنزیمی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با ویتامین C در مواجهه با غلظت های مختلف نانوذرات اکسید روی،” بوم شناسی آبزیان، vol. 8، no. 2 ، pp. 155–160، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521296/fa