مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

423
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

114
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهبود مقاومت آنزیمی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با ویتامین C در مواجهه با غلظت های مختلف نانوذرات اکسید روی

صفحات

 صفحه شروع 155 | صفحه پایان 160

چکیده

 نانوذرات اکسید روی می توانند از طریق تنفس, پوست و تغذیه وارد بدن آبزیان شده و عملکرد فیزیولوژی بدن را دچار اختلال کند که آسکوربیک اسید می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی از اثرات منفی حاصل از این نانوذرات جلوگیری نماید. در مطالعه حاضر, تعداد 170 قطعه ماهی با میانگین وزنی 170 گرم در تانک های 70 لیتری قرار گرفت. ماهیان در غلظت های 40 و 80 میلی گرم بر لیتر نانو اکسید روی و 400 و 800 میلی گرم بر کیلوگرم ویتامین C قرار داده شدند. فعالیت آنزیم های کبدی بعد از 10 روز در تیمارهای80 میلی گرم بر لیتر نانواکسید روی و 800 میلی گرم بر کیلوگرم ویتامین C نسبت به سایر تیمارها کاهش معنی داری نشان داد. ویتامین C در روش خوراکی قادر است باعث بهبود شاخص های آنزیمی شود و اثرات تخریبی ناشی از نانو ذرات اکسید روی بر فعالیت آنزیم های کبدی را نیز کاهش دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دارابی تبار، فاطمه، هدایتی، سیدعلی اکبر، سلاطی، امیرپرویز، و حسینی فر، سیدحسین. (1397). بهبود مقاومت آنزیمی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با ویتامین C در مواجهه با غلظت های مختلف نانوذرات اکسید روی. بوم شناسی آبزیان، 8(2 )، 155-160. SID. https://sid.ir/paper/521296/fa

    Vancouver: کپی

    دارابی تبار فاطمه، هدایتی سیدعلی اکبر، سلاطی امیرپرویز، حسینی فر سیدحسین. بهبود مقاومت آنزیمی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با ویتامین C در مواجهه با غلظت های مختلف نانوذرات اکسید روی. بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1397؛8(2 ):155-160. Available from: https://sid.ir/paper/521296/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه دارابی تبار، سیدعلی اکبر هدایتی، امیرپرویز سلاطی، و سیدحسین حسینی فر، “بهبود مقاومت آنزیمی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با ویتامین C در مواجهه با غلظت های مختلف نانوذرات اکسید روی،” بوم شناسی آبزیان، vol. 8، no. 2 ، pp. 155–160، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521296/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button