APA:
کپیرحمانی، بنت الهدی، نجف نجفی، مسعود، و یاسینی اردکانی، سیدعلی. (1395). تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemanti royleana) بر خواص حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر کم چرب و مقایسه آن با پنیر پر چرب سفید ایرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(1 )، 91-99. SID. https://sid.ir/paper/521957/fa
Vancouver:
کپیرحمانی بنت الهدی، نجف نجفی مسعود، یاسینی اردکانی سیدعلی. تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemanti royleana) بر خواص حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر کم چرب و مقایسه آن با پنیر پر چرب سفید ایرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(1 ):91-99. Available from: https://sid.ir/paper/521957/fa
IEEE:
کپیبنت الهدی رحمانی، مسعود نجف نجفی، و سیدعلی یاسینی اردکانی، “تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemanti royleana) بر خواص حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر کم چرب و مقایسه آن با پنیر پر چرب سفید ایرانی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 1 ، pp. 91–99، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521957/fa