APA:
کپیرستم آبادی، حدیث، جوینده، حسین، و حجتی، محمد. (1396). بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و رنگ پنیر سفید ایرانی فراپالوده کم چرب حاوی جایگزین های چربی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(63)، 91-104. SID. https://sid.ir/paper/71966/fa
Vancouver:
کپیرستم آبادی حدیث، جوینده حسین، حجتی محمد. بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و رنگ پنیر سفید ایرانی فراپالوده کم چرب حاوی جایگزین های چربی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(63):91-104. Available from: https://sid.ir/paper/71966/fa
IEEE:
کپیحدیث رستم آبادی، حسین جوینده، و محمد حجتی، “بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و رنگ پنیر سفید ایرانی فراپالوده کم چرب حاوی جایگزین های چربی با استفاده از روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 63، pp. 91–104، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71966/fa