APA:
کپیکمانی، محمدحسن، صفری، امید، مرتضوی، سیدعلی، مهربان سنگ آتش، معصومه، و مسلم خلیل غفوری، فاطمه. (1395). بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(3 )، 77-83. SID. https://sid.ir/paper/521967/fa
Vancouver:
کپیکمانی محمدحسن، صفری امید، مرتضوی سیدعلی، مهربان سنگ آتش معصومه، مسلم خلیل غفوری فاطمه. بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(3 ):77-83. Available from: https://sid.ir/paper/521967/fa
IEEE:
کپیمحمدحسن کمانی، امید صفری، سیدعلی مرتضوی، معصومه مهربان سنگ آتش، و فاطمه مسلم خلیل غفوری، “بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 3 ، pp. 77–83، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521967/fa