APA:
کپیستوده، ابراهیم، عابدیان کناری، عبدالمحمد، خدابنده، صابر، و اوجی فرد، امین. (1394). تغییرات بافت شناسی دستگاه گوارش و ترکیب اسیدهای چرب ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) در اثر تغذیه با سطوح مختلف اسیدهای چرب ضروری EPA و DHA و ویتامین E جیره. بوم شناسی آبزیان، 5(3)، 124-138. SID. https://sid.ir/paper/523867/fa
Vancouver:
کپیستوده ابراهیم، عابدیان کناری عبدالمحمد، خدابنده صابر، اوجی فرد امین. تغییرات بافت شناسی دستگاه گوارش و ترکیب اسیدهای چرب ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) در اثر تغذیه با سطوح مختلف اسیدهای چرب ضروری EPA و DHA و ویتامین E جیره. بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1394؛5(3):124-138. Available from: https://sid.ir/paper/523867/fa
IEEE:
کپیابراهیم ستوده، عبدالمحمد عابدیان کناری، صابر خدابنده، و امین اوجی فرد، “تغییرات بافت شناسی دستگاه گوارش و ترکیب اسیدهای چرب ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) در اثر تغذیه با سطوح مختلف اسیدهای چرب ضروری EPA و DHA و ویتامین E جیره،” بوم شناسی آبزیان، vol. 5، no. 3، pp. 124–138، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/523867/fa