APA:
کپیمحمدپور، فاطمه، درمانی کوهی، حسن، محیط، اردشیر، و سوهانی، محمدمهدی. (1398). استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد, جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 32(124 )، 197-212. SID. https://sid.ir/paper/525912/fa
Vancouver:
کپیمحمدپور فاطمه، درمانی کوهی حسن، محیط اردشیر، سوهانی محمدمهدی. استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد, جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(124 ):197-212. Available from: https://sid.ir/paper/525912/fa
IEEE:
کپیفاطمه محمدپور، حسن درمانی کوهی، اردشیر محیط، و محمدمهدی سوهانی، “استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد, جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 124 ، pp. 197–212، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/525912/fa