Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

185
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

90
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت

صفحات

 صفحه شروع 197 | صفحه پایان 212

چکیده

 در این آزمایش تعداد 360 قطعه جوجه گوشتی ماده سویه راس 308 در یک طرح کاملاً تصادفی در قالب آزمایش فاکتوریل 3×2 به 6 گروه آزمایشی, 5 تکرار و 12 جوجه در هر تکرار تقسیم شدند. فاکتورها شامل دو سطح عصاره چای سبز (صفر و 500 میلی گرم بر کیلوگرم از جیره ) و جیره های فاقد/حاوی چربی (جیره های فاقد چربی, جیره حاوی روغن سویا و جیره حاوی پیه گوسفندی) بودند. استفاده از عصاره چای سبز بر عملکرد, چربی درون بافتی, جمعیت میکروبی روده و ثبات اکسیداتیو گوشت تأثیر نداشت (05/0p>). افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل غذایی در اثر استفاده از هر دو منبع چربی در مقایسه با جیره های فاقد چربی بهبود یافت (05/0p<). استفاده از روغن سویا در مقایسه با پیه گوسفندی و جیره های فاقد چربی منجر به افزایش چربی محوطه بطنی و کاهش راندمان لاشه شد (05/0p<). استفاده از عصاره چای سبز در جیره های حاوی چربی بر کاهش چربی احشایی موثر بود (05/0p<). گروه های دریافت کننده عصاره چای سبز به همراه روغن سویا دارای جمعیت لاکتوباسیلوس بیشتری در مقایسه با گروه های دریافت کننده چای سبز به همراه پیه گوسفندی بودند (05/0p<). استفاده از روغن سویا منجر به افزایش معنی داری در چربی درون بافتی و میزان مواد واکنش دهنده با تیوباربیتوریک اسید گوشت ران شد (05/0p<). یافته های این تحقیق نشان داد که استفاده از عصاره چای سبز در جیره های حاوی چربی جیره ای از نوع اشباع و غیر اشباع موجب بهبود جمعیت میکروبی روده و کاهش میزان چربی لاشه جوجه های گوشتی شد ولی بر چربی درون بافتی و اکسیداسیون گوشت تأثیری نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدپور، فاطمه، درمانی کوهی، حسن، محیط، اردشیر، و سوهانی، محمدمهدی. (1398). استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد, جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 32(124 )، 197-212. SID. https://sid.ir/paper/525912/fa

    Vancouver: کپی

    محمدپور فاطمه، درمانی کوهی حسن، محیط اردشیر، سوهانی محمدمهدی. استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد, جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(124 ):197-212. Available from: https://sid.ir/paper/525912/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه محمدپور، حسن درمانی کوهی، اردشیر محیط، و محمدمهدی سوهانی، “استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد, جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 124 ، pp. 197–212، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/525912/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا