مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,974
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

573
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات مفید مصرف آب آلبالو بر کاهش برخی عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2

صفحات

 صفحه شروع 363 | صفحه پایان 368

چکیده

 مقدمه: خطر بیماری های قلبی عروقی در دیابت بالاست, بنابراین دستیابی به سطوح مناسب چربی های خون در این بیماران, از اهمیت خاصی برخوردار است. تغذیه و از جمله مصرف آنتوسیانین ها, نقش مهمی در کاهش خطر بیماری های قلبی و فشار خون دارد. در این مطالعه, اثر مصرف کنسانتره آب آلبالو به عنوان یک منبع غنی از آنتوسیانین ها, بر سطح چربی ها و فشار خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 مورد بررسی قرار گرفت.روش ها: در این مطالعه نیمه تجربی, 16 زن دیابتی نوع 2 با قند خون ناشتای ≥ 110 mg/dl و LDL-C≥ 100 mg/dl مورد بررسی قرار گرفتند و 40 g/day کنسانتره آب آلبالو به مدت 6 هفته مصرف کردند. وزن, چربی های خون و سطح فشار خون سیستولیک و دیاستولیک در شروع و پایان مطالعه اندازه گیری شد. همچنین مصرف غذای 2 روز نیز توسط بیماران به ثبت رسید. به منظور تجزیه و تحلیل آماری داده ها, از آزمون ویلکاکسون استفاده شد.یافته ها: میانگین (±SD) سن, وزن, کلسترول تام, LDL-C و فشار خون سیستولیک و دیاستولیک در ابتدای مطالعه به ترتیب 8.8±53.6 سال, 14.9±72.8 کیلو گرم, 27.0±213.9 mg/dl, 14.7±mg/dl 118.4 ,mmHg129.1±15.7 و8.1 ±81.7 mmHg بود. در پایان مطالعه مقادیر وزن, کلسترول تام, LDL-C و فشار خون سیستولیک و دیاستولیک بطور معنی داری کاهش یافتند (0.05>P). تغییرات مشاهده شده در سطح HDL-C و تری گلیسیرید سرم از نظر آماری معنی دار نبود.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان می دهد که مصرف آب آلبالو, به بهبود عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 کمک می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عطایی جعفری، عسل، حشمت، رامین، پرویز، محمد، رییس زاده، سرمه، یوسفی، مهدی، پژوهی، محمد، و حسینی، سعید. (1385). اثرات مفید مصرف آب آلبالو بر کاهش برخی عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2. مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)، 5(4)، 363-368. SID. https://sid.ir/paper/54049/fa

    Vancouver: کپی

    عطایی جعفری عسل، حشمت رامین، پرویز محمد، رییس زاده سرمه، یوسفی مهدی، پژوهی محمد، حسینی سعید. اثرات مفید مصرف آب آلبالو بر کاهش برخی عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2. مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)[Internet]. 1385؛5(4):363-368. Available from: https://sid.ir/paper/54049/fa

    IEEE: کپی

    عسل عطایی جعفری، رامین حشمت، محمد پرویز، سرمه رییس زاده، مهدی یوسفی، محمد پژوهی، و سعید حسینی، “اثرات مفید مصرف آب آلبالو بر کاهش برخی عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2،” مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)، vol. 5، no. 4، pp. 363–368، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/54049/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button