مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

765
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

525
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر رطوبت بر سختی سطحی دای گچی

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 71

کلیدواژه

چکیده

 زمینه و هدف: دیچ کردن دای گچی مرحله ای مهم در پروتز ثابت می باشد, بعضی از افراد جهت آسان کردن این عمل دای گچی را مربوط می کنند, هدف از این مطالعه بررسی اثر رطوبت بر سختی سطحی دای گچی می باشد. روش بررسی: در این مطالعه آزمایشگاهی از گچ نوع چهارم محصولات ژیپسوم ساخت آمریکا و طبق دستور کارخانه سازنده تعداد هفتاد عدد دای آماده شد. 24 ساعت پس از ریختن گچها دای ها به هفت گروه ده تایی تقسیم شدند. گروه اول یا کنترل بلافاصله مورد آزمایش سختی سنجی قرار گرفت, گروه های دوم و سوم و چهارم به مدت ده ثانیه و گروه های چهارم و هفتم به مدت ده دقیقه در آب غوطه ور شدند. گروه های دوم و پنجم بلافاصله و گروه های سوم و ششم پنج ساعت و گروه های چهارم و هفتم 24 ساعت پس از خروج از آب مورد آزمایش سختی سنجی قرار گرفتند, برای آنالیز آماری اطلاعات بدست آمده از آنالیز واریانس یک طرفه و برای مقایسه دو به دو از آزمون DUNCAN و همچنین از آزمون t-student برای مقایسه استفاده شد. یافته ها: نتایج نشان داد که زمان مرطوب سازی و مدت زمان خشک شدن بر سختی سطحی دای موثر می باشند, به طوری که در گروه کنترل (بدون مرطوب سازی) بیشترین سختی ملاحظه شد (0.001 P<). همچنین زمان خشک شدن صفر با ده ثانیه مرطوب سازی بیشترین سختی را پس از گروه کنترل داشته است (0.001 P<), اما ده دقیقه مرطوب سازی و زمان خشک شدن صفر کمترین سختی را داشته است (0.001 P<). نتیجه گیری: مرطوب کردن دای گچی باعث کاهش سختی سطحی شده و این روند برگشت ناپذیر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صابونی، محمدرضا، اسماعیلی، حبیب اله، و شمسیان، سیدخسرو. (1385). بررسی اثر رطوبت بر سختی سطحی دای گچی . مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)، 18(2 (مسلسل 59))، 65-71. SID. https://sid.ir/paper/55182/fa

    Vancouver: کپی

    صابونی محمدرضا، اسماعیلی حبیب اله، شمسیان سیدخسرو. بررسی اثر رطوبت بر سختی سطحی دای گچی . مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)[Internet]. 1385؛18(2 (مسلسل 59)):65-71. Available from: https://sid.ir/paper/55182/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا صابونی، حبیب اله اسماعیلی، و سیدخسرو شمسیان، “بررسی اثر رطوبت بر سختی سطحی دای گچی ،” مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)، vol. 18، no. 2 (مسلسل 59)، pp. 65–71، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/55182/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button