مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

702
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

575
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارتباط نمایه گلیسمیک و بارگلیسمیک رژیم غذایی با مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی (مقاله مروری)

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 100

چکیده

 زمینه و هدف: در طول دهه های گذشته, همواره بیماری های قلبی عروقی به عنوان اولین عامل مرگ و میر در سراسر دنیا شناخته شده است. تغییرات نامناسب در الگوی رژیم غذایی, از جمله افزایش مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده با نمایه گلیسمیک (GI: Glycemic index) و بار گلیسمیک (GL: Glycemic Load) بالا, از مهمترین عوامل خطرزای محیطی در افزایش بیماری های قلبی عروقی است. این مطالعه با هدف مروری بر مطالعات پیشین, جهت بررسی ارتباط بین GI و GL رژیم غذایی و مرگ و میر ناشی از انواع بیماری های قلبی عروقی انجام شده است.روش بررسی: در این مطالعه مروری با جستجو در PubMed با کلیدواژه هایGlycemic index ,  (CVD) Cardiovascular diseaseو mortality صورت گرفت. تاکنون مطالعات محدودی در این زمینه انجام شده که روش ها و نتایج حاصل از این مطالعات در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته است. تمام مطالعات انجام شده, از نوع بررسی های آینده نگر بوده که بر روی انسان انجام شده است.یافته ها: نتایج مطالعات حاکی از آن است که ارتباط بین GI و GL رژیم غذایی و مرگ و میر بیماری های قلبی عروقی, معنی دار نبوده و تنها در زنان میانسال و مسن ژاپنی, ارتباط مثبت و معنی داری بین GI و GL رژیم غذایی و مرگ و میر ناشی از سکته اسکیمیک (خطر نسبی: 2.45 و فاصله اطمینان 95%: 1.01 تا 5.92) مشاهده شده است.نتیجه گیری: نتیجه گیری بر اساس شواهد و یافته های موجود کار دشواری است و تعیین چگونگی ارتباط بین نمایه گلیسمیک و بارگلیسمیک رژیم غذایی و مرگ و میر ناشی از انواع بیماری های قلبی و عروقی, نیازمند مطالعه و تحقیقات بیشتر, در این زمینه است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نیکنام، مهدیه، و اسماعیل زاده، احمد. (1391). ارتباط نمایه گلیسمیک و بارگلیسمیک رژیم غذایی با مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی (مقاله مروری). مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، 14(1)، 91-100. SID. https://sid.ir/paper/58368/fa

    Vancouver: کپی

    نیکنام مهدیه، اسماعیل زاده احمد. ارتباط نمایه گلیسمیک و بارگلیسمیک رژیم غذایی با مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی (مقاله مروری). مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)[Internet]. 1391؛14(1):91-100. Available from: https://sid.ir/paper/58368/fa

    IEEE: کپی

    مهدیه نیکنام، و احمد اسماعیل زاده، “ارتباط نمایه گلیسمیک و بارگلیسمیک رژیم غذایی با مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی (مقاله مروری)،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، vol. 14، no. 1، pp. 91–100، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/58368/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button