مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

979
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

632
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی باور عمومی در مورد ارتباط مواد غذایی با آکنه

صفحات

 صفحه شروع 18 | صفحه پایان 25

چکیده

 زمینه و هدف: آکنه ولگاریس شیوع بالایی در اقشار جوان دارد و به همین دلیل اعتقادات و باورهای متعددی در زمینه علل بروز آن وجود دارد. هدف این مطالعه سنجش باور عمومی در مورد ارتباط مواد غذایی با آکنه و بررسی نقش تغذیه در بروز آن می باشد.روش بررسی: این مطالعه یک مطالعه توصیفی- تحلیلی است که در سال 1394 در سطح مراکز بهداشتی درمانی و پایگاه های بهداشت شهری شهر یزد با حجم نمونه 400 زن و مرد انجام گرفت. داده های مورد نیاز مطالعه با استفاده از 3 پرسشنامه اطلاعات عمومی و نظرسنجی در مورد نگرش و دانش و عملکرد در مورد ارتباط آکنه با مواد غذایی به دست آمد. اطلاعات به دست آمده پس از ویرایش و مدیریت داده ها, وارد نرم افزار SPSS شدند و با استفاده از آزمون های t-test و آنالیز واریانس یک طرفه و آزمون کای اسکویر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: بر اساس نتایج این مطالعه, از دیدگاه مردم مواد غذایی که باعث بروز آکنه می شوند, به ترتیب شامل مواد غذایی با چربی بالا, شیرینی, تنقلات, آجیل و دانه ها, ادویه جات, نوشابه های گازدار و شیر و محصولات لبنی چرب می باشند, همچنین مواردی که از نظر مردم باعث بهبود آکنه می شوند شامل میوه ها و سبزیجات, استفاده از ماسک های صورت و مصرف آب آشامیدنی و مایعات فراوان می باشند.نتیجه گیری: بر طبق نتایج مطالعه ما رعایت مواردی از جمله خودداری از مصرف غذاهای پر چرب, شیرینی, آجیل و تنقلات, نوشابه های گازدار و فست فود باعث بهبود یا کاهش بروز آکنه می شوند. پرهیز از این مواد حتی اگر به بهبود آکنه نیز کمک نکنند, در سلامت عمومی افراد تاثیرگذار هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کفایی، پریچهر، ابراهیم زاده اردکانی، محمد، و شکری مقدم، سارا. (1395). بررسی باور عمومی در مورد ارتباط مواد غذایی با آکنه. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، 18(5)، 18-25. SID. https://sid.ir/paper/58637/fa

    Vancouver: کپی

    کفایی پریچهر، ابراهیم زاده اردکانی محمد، شکری مقدم سارا. بررسی باور عمومی در مورد ارتباط مواد غذایی با آکنه. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)[Internet]. 1395؛18(5):18-25. Available from: https://sid.ir/paper/58637/fa

    IEEE: کپی

    پریچهر کفایی، محمد ابراهیم زاده اردکانی، و سارا شکری مقدم، “بررسی باور عمومی در مورد ارتباط مواد غذایی با آکنه،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، vol. 18، no. 5، pp. 18–25، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/58637/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا