مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,120
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

645
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر نیزین بر تعدادی از باکتریهای بیماریزای تشکیل دهنده بیوفیلم با استفاده از روش میکروتیترپلیت

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 51

چکیده

 زمینه و هدف: بعضی از باکتریهای پاتوژن و فاسد کننده مواد غذایی قادر می باشند به سطوح در تماس با مواد غذایی متصل شده و تشکیل بیوفیلم دهند, از این جهت به عنوان منبع آلودگی محصولات غذایی و انتقال بیماری ها در نظر گرفته می شوند. نیزین, باکتریوسین پپتیدی می باشد که برای کنترل بیولوژیکی بیوفیلم های میکروبی استفاده می گردد. همچنین امروزه نیزین در ادغام با مواد بسته بندی, مواد غذایی را از خطر فساد و ورود عوامل بیماریزا محافظت می کند. هدف از این مطالعه بررسی اثر غلظت های مختلف نیزین بر روی برخی از باکتریهای بیماریزای غذایی بوده است.روش بررسی: در این تحقیق تجربی اثرات غلظت های مختلف نیزین بر باکتریهای تشکیل دهنده بیوفیلم و بیماریزای Staphylococcus aureus, Listeria monocytogenes و Salmonella enteritidis با روش میکروتیترپلیت بررسی شد. میزان کاهش سلول های تشکیل دهنده بیوفیلم با استفاده از دستگاه الیزا ریدر و میزان کشته شدن سلول ها با به کاربردن رنگ TTC (Triphenyl Tetrazolium Chloride) تعیین شد. داده ها با استفاده از آزمون های آنالیز واریانس و آزمون مقایسه ای Kramer-Tukey و به کمک نرم افزار Minitab تجزیه و تحلیل شد.یافته ها: نتایج نشان داد نیزین در غلظتی که مصرف آن مجاز است (4´103IU/ml), بر بیوفیلم S. enteritidis نسبت به بیوفیلم باکتری های L. monocytogenes و Staph. aureus به ترتیب با 87, 57 و 30 درصد موثرتر می باشد (P<0.05).نتیجه گیری: بر اساس نتایج این مطالعه افزایش غلظت بیش از حد مجاز نیزین تاثیری در میزان حذف و کشته شدن باکتری های مورد مطالعه ندارد و در حد مجاز بیشترین تاثیر را بر حذف بیوفیلم باکتری های S. enteritidis دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهدوی، منیژه، جلالی، محمد، و کسری کرمانشاهی، روحا. (1386). اثر نیزین بر تعدادی از باکتریهای بیماریزای تشکیل دهنده بیوفیلم با استفاده از روش میکروتیترپلیت. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، 9(3)، 45-51. SID. https://sid.ir/paper/58652/fa

    Vancouver: کپی

    مهدوی منیژه، جلالی محمد، کسری کرمانشاهی روحا. اثر نیزین بر تعدادی از باکتریهای بیماریزای تشکیل دهنده بیوفیلم با استفاده از روش میکروتیترپلیت. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)[Internet]. 1386؛9(3):45-51. Available from: https://sid.ir/paper/58652/fa

    IEEE: کپی

    منیژه مهدوی، محمد جلالی، و روحا کسری کرمانشاهی، “اثر نیزین بر تعدادی از باکتریهای بیماریزای تشکیل دهنده بیوفیلم با استفاده از روش میکروتیترپلیت،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، vol. 9، no. 3، pp. 45–51، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/58652/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button