مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

779
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

564
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاهش مقاومت وانکومایسین در سویه های انتروکوک مقاوم به وانکومایسین حاوی ژن های Van A و Van Bدر حضور پروتئین لاکتوفرین

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 52

چکیده

 زمینه و هدف: پروتئین لاکتوفرین (Lactoferrin=LF) دارای اثرات ضدمیکروبی اثبات شده ای است. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر لاکتوفرین روی حداقل غلظت مهاری (Minimum Inhibitory Concentration=MIC) وانکومایسین در سویه های انتروکوک مقاوم به وانکومایسین دارای ژنهای مقاومت Van A و Van B بود.روش بررسی: در این مطالعه مقطعی, پس از جداسازی و تشخیص 265 سویه انتروکوک از نمونه های بالینی,MIC وانکومایسین و تیکوپلانین سویه ها با روش تست اپسیلومتر (Epsilometer test=Etest) بدست آمد. نمونه های انتروکوک مقاوم به وانکومایسین (Vancomycin Resistant Enterococcus=VRE), با روش real time PCR از لحاظ وجود ژن های مقاوم به وانکومایسین Van A و Van B بررسی شد و سپس تاثیر لاکتوفرین را بر روی MIC آنتی بیوتیک وانکومایسین سویه های VRE مورد بررسی و با استفاده از نرم افزار آماری SPSS و آزمون های آماری رگرسیون خطی و همبستگی پیرسون با سطح معنی داری P<0.05 آنالیز گردید.یافته ها نمونه Van A در غلظت (2048 mg/ml) پروتئین لاکتوفرین MIC وانکومایسین را 85 و 80 برابر به ترتیب در روش تغییر یافته Etest و میکروتیتر کاهش داده و در نمونه Van B در غلظت (512 mg/ml) پروتئین لاکتوفرین MIC وانکومایسین را 10 و 10.3 برابر به ترتیب در روش تغییر یافته Etest و میکروتیتر کاهش داده است. شاخص لاکتوفرین ارتباط همبستگی مثبت معنی داری را با کاهش MIC وانکومایسین نشان داد (P<0.001 و r=0.183).نتیجه گیری: غلظت های متفاوت پروتئین لاکتوفرین در شرایط آزمایشگاهی باعث کاهش مقاومت در سویه هایVRE دارای ژن Van A و Van B می شود, پیشنهاد پتانسیل استفاده از این پروتئین به عنوان یک عامل کمکی به وانکومایسین وجود دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خوروش، فرزین، نیکویی، مهرداد، میدانی، محسن، شکری، داریوش، و ذوالفقاری، محمدرضا. (1394). کاهش مقاومت وانکومایسین در سویه های انتروکوک مقاوم به وانکومایسین حاوی ژن های Van A و Van Bدر حضور پروتئین لاکتوفرین. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، 17(6)، 45-52. SID. https://sid.ir/paper/58678/fa

    Vancouver: کپی

    خوروش فرزین، نیکویی مهرداد، میدانی محسن، شکری داریوش، ذوالفقاری محمدرضا. کاهش مقاومت وانکومایسین در سویه های انتروکوک مقاوم به وانکومایسین حاوی ژن های Van A و Van Bدر حضور پروتئین لاکتوفرین. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)[Internet]. 1394؛17(6):45-52. Available from: https://sid.ir/paper/58678/fa

    IEEE: کپی

    فرزین خوروش، مهرداد نیکویی، محسن میدانی، داریوش شکری، و محمدرضا ذوالفقاری، “کاهش مقاومت وانکومایسین در سویه های انتروکوک مقاوم به وانکومایسین حاوی ژن های Van A و Van Bدر حضور پروتئین لاکتوفرین،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، vol. 17، no. 6، pp. 45–52، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/58678/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا