مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,416
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فراوانی حساسیت به آلرژن های غذایی شایع در کودکان 1 تا 6 ساله مراجعه کننده به کلینیک امام علی (ع) شهرکرد در سال 1393

صفحات

 صفحه شروع 20 | صفحه پایان 26

چکیده

 زمینه و هدف: آلرژی به مواد غذایی به عنوان یکی از مشکلات بهداشت جهانی به ویژه در کشورهای در حال توسعه می باشد و میزان آن همانند بقیه اختلالات آلرژیک رو به افزایش می باشد. هدف از انجام این مطالعه, بررسی فراوانی آلرژن های غذایی شایع بود.روش بررسی: در این مطالعه توصیفی- تحلیلی که با استفاده از روش نمونه گیری آسان, بر روی 230 نفر از کودکان 6-1 سال مراجعه کننده به کلینیک امام علی (ع) شهرکرد در سال 1393 انجام شد, کودکان در 2 گروه 115 نفره شامل افراد مشکوک به آلرژی غذایی و 115 نفر بدون علایم آلرژی غذایی قرار گرفتند و آلرژن های غذایی شایع شامل شیر گاو, تخم مرغ و بادام زمینی از نظر آزمون پوستی بررسی شدند. برای آنالیز داده ها از آزمون های آماری T-test و کای دو استفاده گردید.یافته ها: بین آلرژی به بادام زمینی, تخم مرغ و دیگر آلرژن ها (فلفل, موز, ماهی, کیوی, خربزه, گندم, هلو, بادمجان, کدو, گوجه فرنگی و هندوانه) با گروه های مورد مطالعه ارتباط معنی داری مشاهده گردید (P<0.001) نفر (68.7%) از کودکان گروه مورد و 22 نفر (19.1%) از کودکان گروه کنترل حداقل به یک آلرژن واکنش نشان دادند. بیشترین حساسیت 79 نفر (34.3%) مربوط به دیگر آلرژن ها و کمترین آن 2 نفر (0.9%) مربوط به آلرژی نسبت به شیر بود.نتیجه گیری: دیگر آلرژن ها به عنوان بیشترین و شیر گاو به عنوان کمترین فراوانی حساسیت غذایی کودکان شناسایی شد. این حساسیت در کودکان مشکوک به آلرژی غذایی نسبت به گروه شاهد بیشتر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    زمانی، محمدعلی، کثیری، کرمعلی، دریس، فاطمه، شیرانی بیدآبادی، فریدون، و لطفی زاده، مسعود. (1395). بررسی فراوانی حساسیت به آلرژن های غذایی شایع در کودکان 1 تا 6 ساله مراجعه کننده به کلینیک امام علی (ع) شهرکرد در سال 1393. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، 18(4)، 20-26. SID. https://sid.ir/paper/58878/fa

    Vancouver: کپی

    زمانی محمدعلی، کثیری کرمعلی، دریس فاطمه، شیرانی بیدآبادی فریدون، لطفی زاده مسعود. بررسی فراوانی حساسیت به آلرژن های غذایی شایع در کودکان 1 تا 6 ساله مراجعه کننده به کلینیک امام علی (ع) شهرکرد در سال 1393. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)[Internet]. 1395؛18(4):20-26. Available from: https://sid.ir/paper/58878/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی زمانی، کرمعلی کثیری، فاطمه دریس، فریدون شیرانی بیدآبادی، و مسعود لطفی زاده، “بررسی فراوانی حساسیت به آلرژن های غذایی شایع در کودکان 1 تا 6 ساله مراجعه کننده به کلینیک امام علی (ع) شهرکرد در سال 1393،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، vol. 18، no. 4، pp. 20–26، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/58878/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button