مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

946
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

617
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی توزیع فراوانی آلرژی نسبت به آلرژن های غذایی در ساکنان بومی و دانشجویان بومی و دانشجویان دانشگاه های شهر گناباد در سال 1389

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 57

چکیده

 زمینه و هدف: آلرژی یا ازدیاد حساسیت به واکنش های غیر طبیعی بدن که با واسطه سیستم ایمنی ایجاد می گردند, اطلاق می شود. امروزه آلرژی به مواد غذایی و میوه های تازه به عنوان یکی از مشکلات بهداشت جهانی به ویژه در کشورهای در حال توسعه می باشد و میزان آن همانند بقیه اختلالات آلرژیک رو به افزایش می باشد. هدف از انجام این مطالعه بررسی توزیع فراوانی آلرژن های غذایی و شناسایی آلرژن های شایع در منطقه می باشد.روش تحقیق: این بررسی یک مطالعه توصیفی, تحلیلی و از نوع مقطعی است. نمونه پژوهش در این تحقیق 339 نفر از افراد بومی و دانشجویان دانشگاه ها بوده که در گناباد به صورت موقت ساکن هستند. از روش نمونه گیری آسان برای جمع آوری داده ها و برای آنالیز داده ها از آزمون های t و کای دو استفاده شد. در این مطالعه از پرسشنامه های انجمن بین المللی آلرژی و ایمونولوژی استفاده گردید.یافته ها: در این بررسی 339 زن و مرد بررسی شدند که 57.2 درصد بومی گناباد, 35.4 درصد بومی خراسان و 7.4 درصد غیر بومی خراسان بودند. فراوانی تعداد مردان 152 (44.8 درصد) با میانگین سنی 25.1 سال و زنان 187 (55.2 درصد) با میانگین 21.1 سال می باشد. فراوانی کلی آلرژی نسبت به خربزه 34.2 درصد, زعفران 17.4 درصد, بادمجان 16.8 درصد, شیر 16.2 درصد, سیر 10.9 درصد, انگور  8.8درصد, طالبی 8 درصد, سویا 8 درصد, کیوی 7.4 درصد, تخم مرغ 7.1 درصد, موز 5.3 درصد و کنجد 2.1 درصد بوده است.نتیجه گیری: در این مطالعه بیشترین فراوانی آلرژی نسبت به مواد غذایی را خربزه, زعفران, سیر, انگور, طالبی, کیوی و بادمجان به خود اختصاص می داد. به طور کلی شیوع آلرژی نسبت به اکثر مواد غذایی در زنان بیشتر از مردان بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاجوی، جعفر، راسخی، حمید، جانی، سمیه، و زبردست، جیران. (1389). بررسی توزیع فراوانی آلرژی نسبت به آلرژن های غذایی در ساکنان بومی و دانشجویان بومی و دانشجویان دانشگاه های شهر گناباد در سال 1389. افق دانش، 16(4 (پیاپی 50))، 49-57. SID. https://sid.ir/paper/68737/fa

    Vancouver: کپی

    حاجوی جعفر، راسخی حمید، جانی سمیه، زبردست جیران. بررسی توزیع فراوانی آلرژی نسبت به آلرژن های غذایی در ساکنان بومی و دانشجویان بومی و دانشجویان دانشگاه های شهر گناباد در سال 1389. افق دانش[Internet]. 1389؛16(4 (پیاپی 50)):49-57. Available from: https://sid.ir/paper/68737/fa

    IEEE: کپی

    جعفر حاجوی، حمید راسخی، سمیه جانی، و جیران زبردست، “بررسی توزیع فراوانی آلرژی نسبت به آلرژن های غذایی در ساکنان بومی و دانشجویان بومی و دانشجویان دانشگاه های شهر گناباد در سال 1389،” افق دانش، vol. 16، no. 4 (پیاپی 50)، pp. 49–57، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/68737/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button