مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

796
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

195
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

رابطه مصرف میان وعده ها و نوشیدنی های شیرین در ساعات حضور در مدرسه با میزان پوسیدگی مولر اول دائمی

صفحات

 صفحه شروع 46 | صفحه پایان 51

چکیده

 زمینه و هدف: رشد فراینده صنعت غذاهای حاضری منجر به تغییر عادات غذایی به سمت مصرف غذاهای میان وعده شده است. کودکان و بخصوص دانش آموزان نیز در این تغییر عادت غذایی قرار گرفته و به مصرف کنندگان اصلی مواد فوق تبدیل شده اند. هدف از مطالعه حاضر بررسی وضعیت مصرف میان وعده ها و نوشیدنی های شیرین در ساعات حضور در مدرسه توسط دانش آموزان و رابطه آن با میزان پوسیدگی مولر اول دایمی می باشد.روش کار: در این مطالعه توصیفی- تحلیلی, جمعیت مورد مطالعه 400 دانش آموز پسر 12-8 ساله مدارس منطقه 5 تبریز بودند. اطلاعات از طریق تکمیل پرسشنامه و معاینه توسط مصاحبه گر حاصل شد. یافته ها از طریق روش های آماری توصیفی و آزمون مجذور کای مورد تجزیه و تحیلی آماری قرار گرفتند.یافته ها: بین مواد مورد پرسش در هر گروه بیسکویت, کشمش و توت خشک و ساندیس بالاترین میزان مصرف را به خود اختصاص دادند. تقریبا همه دانش آموزان (91%) از مواد ذکر شده در پرسشنامه در ساعات حضور در مدرسه استفاده می کردند. میزان پوسیدگی مولر اول که به صورت DMFT (دندان های پوسیده, از دست داده, پر شده) تعریف شده با افزایش دفعات مصرف میان وعده ها افزایش نشان داد.نتیجه گیری: مصرف میان وعده ها نوشیدنی های شیرین در میان دانش آموزان مدارس ابتدایی تبریز بالاست و افزایش دفعات مصرف آنها با افزایش میزان پوسیدگی مولر اول دایمی همراه است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سوادی اسکویی، سیاوش، علی زاده اسکویی، پرنیان، محمدی، نرمین، کیمیایی، سودابه، و وطن دوست، حسین. (1386). رابطه مصرف میان وعده ها و نوشیدنی های شیرین در ساعات حضور در مدرسه با میزان پوسیدگی مولر اول دائمی. مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل، 7(1 (پیاپی 23))، 46-51. SID. https://sid.ir/paper/60108/fa

    Vancouver: کپی

    سوادی اسکویی سیاوش، علی زاده اسکویی پرنیان، محمدی نرمین، کیمیایی سودابه، وطن دوست حسین. رابطه مصرف میان وعده ها و نوشیدنی های شیرین در ساعات حضور در مدرسه با میزان پوسیدگی مولر اول دائمی. مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل[Internet]. 1386؛7(1 (پیاپی 23)):46-51. Available from: https://sid.ir/paper/60108/fa

    IEEE: کپی

    سیاوش سوادی اسکویی، پرنیان علی زاده اسکویی، نرمین محمدی، سودابه کیمیایی، و حسین وطن دوست، “رابطه مصرف میان وعده ها و نوشیدنی های شیرین در ساعات حضور در مدرسه با میزان پوسیدگی مولر اول دائمی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل، vol. 7، no. 1 (پیاپی 23)، pp. 46–51، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/60108/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button