مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,071
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

639
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثرات ترکیبی چای سبز و آویشن شیرازی در یادگیری احترازی غیرفعال و نوروژنز هیپوکامپ در رت های نر نژاد ویستار

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 67

چکیده

 زمینه و هدف: آنتی اکسیدان ها و سایر اثرات زیستی فعال در چای سبز و آویشن شیرازی حایز اهمیت است. هدف از این پژوهش بررسی اثرات چای سبز و آویشن شیرازی بر یادگیری احترازی غیر فعال و نوروژنز هیپوکامپ در رت های نر نژاد ویستار می باشد.روش بررسی: حیوانات آزمایشگاهی به سه گروه کنترل (دست نخورده), شم و گروه تجربی مورد بررسی قرار گرفتند. گروه شم میزان 1 سی سی آب مقطر را از طریق گاواژ به مدت 8 هفته دریافت کردند. گروه تجربی روزانه میزان 0.5 سی سی از دم کرده چای سبز و 0.5 سی سی آویشن شیرازی را با غلظت 0.04 گرم بر میلی لیتر از طریق گاواژ به مدت 8 هفته دریافت نمودند. پس از بررسی آزمون رفتاری (دستگاه احترازی غیر فعال), تراکم نورونی در هیپوکامپ موش صحرایی مورد بررسی قرار گرفت و داده ها با آنالیز واریانس یک طرفه (ANOVA) بررسی شد.یافته ها: نتایج تحقیق حاضر نشان داد که چای سبز و آویشن شیرازی موجب افزایش معنی داری در به یادآوری حافظه در حیوانات گردیده اند. در بررسی های هیستولوژیک نیز افزایش تعداد نورون ها در نواحی هیپوکامپ مشاهده شد.نتیجه گیری: این یافته ها اثرات مثبت چای سبز و آویشن شیرازی را بر بهبود حافظه و نوروژنز نواحی CA3 و شکنج دندانه ای هیپوکامپ مغز رت ها نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسنی، پریسا، یغمایی، پریچهره، و حیاتی رودباری، نسیم. (1395). مقایسه اثرات ترکیبی چای سبز و آویشن شیرازی در یادگیری احترازی غیرفعال و نوروژنز هیپوکامپ در رت های نر نژاد ویستار. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان (Journal of Advances in Medical and Biomedical Research)، 24(102)، 57-67. SID. https://sid.ir/paper/61387/fa

    Vancouver: کپی

    حسنی پریسا، یغمایی پریچهره، حیاتی رودباری نسیم. مقایسه اثرات ترکیبی چای سبز و آویشن شیرازی در یادگیری احترازی غیرفعال و نوروژنز هیپوکامپ در رت های نر نژاد ویستار. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان (Journal of Advances in Medical and Biomedical Research)[Internet]. 1395؛24(102):57-67. Available from: https://sid.ir/paper/61387/fa

    IEEE: کپی

    پریسا حسنی، پریچهره یغمایی، و نسیم حیاتی رودباری، “مقایسه اثرات ترکیبی چای سبز و آویشن شیرازی در یادگیری احترازی غیرفعال و نوروژنز هیپوکامپ در رت های نر نژاد ویستار،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان (Journal of Advances in Medical and Biomedical Research)، vol. 24، no. 102، pp. 57–67، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/61387/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button