مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

600
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین عمر انباری پنیر تازه درمعرض اتمسفرهای اصلاح شده مختلف بسته بندی

صفحات

 صفحه شروع 847 | صفحه پایان 860

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 متن کامل مقاله های این شماره به زبان انگلیسی می باشد، لطفا برای مشاهده متن کامل مقالات به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    فلفول، ی.، آتیا، ح.، و برناز، س.. (1396). تعیین عمر انباری پنیر تازه درمعرض اتمسفرهای اصلاح شده مختلف بسته بندی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 19(5)، 847-860. SID. https://sid.ir/paper/62549/fa

    Vancouver: کپی

    فلفول ی.، آتیا ح.، برناز س.. تعیین عمر انباری پنیر تازه درمعرض اتمسفرهای اصلاح شده مختلف بسته بندی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1396؛19(5):847-860. Available from: https://sid.ir/paper/62549/fa

    IEEE: کپی

    ی. فلفول، ح. آتیا، و س. برناز، “تعیین عمر انباری پنیر تازه درمعرض اتمسفرهای اصلاح شده مختلف بسته بندی،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 19، no. 5، pp. 847–860، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62549/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button