مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,557
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

834
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر ترکیبات فراسودمند انار و نقش آن ها در سلامتی انسان در مطالعات آزمایشگاهی و بالینی (مقاله مروری)

صفحات

 صفحه شروع 569 | صفحه پایان 591

کلیدواژه

انار (پونیکا گراناتوم)Q2

چکیده

 میوه انار به عنوان غذایی فراسودمند و منبع غذا- دارو به صورت گسترده ای مورد توجه قرار گرفته است. در حال حاضر آب این میوه و عصاره های آن با یا بدون پشتوانه علمی, به عنوان یک غذای خارق العاده با طیف وسیعی از اثرات سلامت بخش به مصرف کنندگان ارایه می گردد. با توجه به هیاهوی زیاد در زمینه اثرات درمانی انار, هدف پژوهش حاضر بررسی خواص فراسودمند انار بود. این پژوهش به صورت مطالعه مروری انجام شد و با توجه به گسترده بودن مطالعات در این زمینه, پژوهش های برتر از پایگاه های اطلاعاتی ScienceDirect, Springer, PubMed و Google Scholar با استفاده از کلید واژه های Pomegranate, Pharmacological, Functional compounds, Therapeutic, Microorganism, Bioactivity و Cancer مورد بررسی قرار گرفت. تاثیر مصرف فرآورده های انار در پژوهش های متعددی به عنوان ضد اکساینده, ضد التهاب, ضد ویروس, ضد باکتری و ضد قارچ, خواص ضد سرطانی, بهبود سلامت قلب و عروق, پیشگیری از دیابت و مدیریت آن, تسکین علایم یائسگی, تعادل هورمونی, بهبود میل جنسی, خواص ضد چروکیدگی پوست و محافظت انسان در برابر بیماری آلزایمر و آرتریت روماتوئید گزارش شده است. بیشتر این اثرات به محتوای پلی فنلی بالای انار و همچنین ترکیب منحصر به فرد اسیدهای چرب دانه انار نسبت داده می شود. باید توجه داشت که بیشتر خواص ذکر شده در مورد انار در شرایط آزمایشگاهی به دست آمده, اما به میزان بسیار محدودتری در مدل های حیوانی و یا آزمایش های بالینی انسانی مطالعه شده است. اگرچه هنوز دلایل علمی کافی برای ادعای سلامت بخش بودن انار در دسترس نیست, اما برخی شواهد اولیه در آزمایش های بالینی انسان در مورد بیماری های قلبی- عروقی, دیابت و سرطان پروستات نویدبخش می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اخوان، حمیدرضا. (1394). مروری بر ترکیبات فراسودمند انار و نقش آن ها در سلامتی انسان در مطالعات آزمایشگاهی و بالینی (مقاله مروری). مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 22(5)، 569-591. SID. https://sid.ir/paper/630/fa

    Vancouver: کپی

    اخوان حمیدرضا. مروری بر ترکیبات فراسودمند انار و نقش آن ها در سلامتی انسان در مطالعات آزمایشگاهی و بالینی (مقاله مروری). مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان[Internet]. 1394؛22(5):569-591. Available from: https://sid.ir/paper/630/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا اخوان، “مروری بر ترکیبات فراسودمند انار و نقش آن ها در سلامتی انسان در مطالعات آزمایشگاهی و بالینی (مقاله مروری)،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، vol. 22، no. 5، pp. 569–591، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/630/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button