مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,121
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مکمل آنزیمی بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره های حاوی گندم های با ویسکوزیته متفاوت و تریتیکاله در جوجه های گوشتی جوان

صفحات

 صفحه شروع 112 | صفحه پایان 112

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 با هدف بررسی اثر آنزیم های تجزیه کننده پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای (NSP) محلول موجود در دیواره سلولی غلات بر روی قابلیت بهره وری مواد مغذی، ارقام مختلفی از آنها تهیّه شده و ویسکوزیته آنها در آزمایشگاه تعیین گردید. پس از انتخاب ارقام دارای بیشترین و کمترین مقدار ویسکوزیته آزمایشگاهی (فلات و قدس) از بین 7 رقم گندم، به منظور بررسی اثر مکمل آنزیمی بر انرژی قابل متابولیسم ظاهری تصحیح شده برای ازت (AMEn) و قابلیت هضم مواد مغذی جیره های حاوی 60% از ارقام انتخاب شده، تریتیکاله و ذرت، آزمایشی با 2×4 با 6 تکرار در هر تیمار به اجرا درآمد. به دنبال تغذیه جوجه های آزمایشی با جیره های حاوی 0.3 % اکسید کروم، جمع آوری نمونه های مدفوع در روزهای 18 تا 21 صورت گرفت. AMEn همه جیره ها به جز جیره حاوی ذرت تحت تأثیر مکمل آنزیمی افزایش یافت. قابلیت هضم ظاهری لیپید (ALD) و کربوهیدرات (ACCD) همه جیره ها با لحاظ کردن آنزیم بهبود معنی داری نشان داد. در جیره حاوی گندم فلات بهبودهای مشاهده شده تحت تأثیر مکمل آنزیمی در همه شاخص ها بیشترین مقدار را دارا بود. نتایج موجود نشان دهنده اثر مثبت مکمل آنزیمی بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و AMEn جیره های آزمایشی و مخصوصا جیره های حاوی غلات با ویسکوزیته بالا (فلات و تریتیکاله) می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شکوری، م.د.، و کرمانشاهی، حسن. (1382). اثر مکمل آنزیمی بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره‌های حاوی گندم‌های با ویسکوزیته متفاوت و تریتیکاله در جوجه‌های گوشتی جوان. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 5(3-4)، 112-112. SID. https://sid.ir/paper/63010/fa

    Vancouver: کپی

    شکوری م.د.، کرمانشاهی حسن. اثر مکمل آنزیمی بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره‌های حاوی گندم‌های با ویسکوزیته متفاوت و تریتیکاله در جوجه‌های گوشتی جوان. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1382؛5(3-4):112-112. Available from: https://sid.ir/paper/63010/fa

    IEEE: کپی

    م.د. شکوری، و حسن کرمانشاهی، “اثر مکمل آنزیمی بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره‌های حاوی گندم‌های با ویسکوزیته متفاوت و تریتیکاله در جوجه‌های گوشتی جوان،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 5، no. 3-4، pp. 112–112، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/63010/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button