APA:
کپیشکوری، م.د.، و کرمانشاهی، حسن. (1382). اثر مکمل آنزیمی بر قابلیت هضم مواد مغذی جیرههای حاوی گندمهای با ویسکوزیته متفاوت و تریتیکاله در جوجههای گوشتی جوان. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 5(3-4)، 112-112. SID. https://sid.ir/paper/63010/fa
Vancouver:
کپیشکوری م.د.، کرمانشاهی حسن. اثر مکمل آنزیمی بر قابلیت هضم مواد مغذی جیرههای حاوی گندمهای با ویسکوزیته متفاوت و تریتیکاله در جوجههای گوشتی جوان. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1382؛5(3-4):112-112. Available from: https://sid.ir/paper/63010/fa
IEEE:
کپیم.د. شکوری، و حسن کرمانشاهی، “اثر مکمل آنزیمی بر قابلیت هضم مواد مغذی جیرههای حاوی گندمهای با ویسکوزیته متفاوت و تریتیکاله در جوجههای گوشتی جوان،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 5، no. 3-4، pp. 112–112، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/63010/fa