APA:
کپیکرمانی، حمیده، شاهانی پور، کهین، و نخعی، علیرضا. (1394). تاثیر عصاره آبی و متانولی میوه کارلا (هندوانه تلخ) بر میزان قند خون و آنزیم های کبدی در موش های صحرایی دیابتی. افق دانش، 21(2)، 105-112. SID. https://sid.ir/paper/68520/fa
Vancouver:
کپیکرمانی حمیده، شاهانی پور کهین، نخعی علیرضا. تاثیر عصاره آبی و متانولی میوه کارلا (هندوانه تلخ) بر میزان قند خون و آنزیم های کبدی در موش های صحرایی دیابتی. افق دانش[Internet]. 1394؛21(2):105-112. Available from: https://sid.ir/paper/68520/fa
IEEE:
کپیحمیده کرمانی، کهین شاهانی پور، و علیرضا نخعی، “تاثیر عصاره آبی و متانولی میوه کارلا (هندوانه تلخ) بر میزان قند خون و آنزیم های کبدی در موش های صحرایی دیابتی،” افق دانش، vol. 21، no. 2، pp. 105–112، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/68520/fa