مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,062
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

608
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مکمل ویتامین E بر روی کنترل گلیسمی و میزان چربی خون افراد مبتلا به دیابت نوع 2

صفحات

 صفحه شروع 64 | صفحه پایان 71

چکیده

 زمینه و هدف: افزایش قند و چربیهای خون بیماران دیابتی منجر به تشدید بروز عوارض دیر هنگام دیابتی می شود. نقش ویتامین E در بهبوی فراسنج های چربی در مطالعات زیادی اشاره شده است. هدف از مطالعه حاضر بررسی تاثیر مصرف مکمل ویتامین E بر سطح گلوکز, انسولین و پروفایل های چربی در بیماران دیابتی نوع است.روش تحقیق: در یک کارآزمایی بالینی, 31 بیمار شامل 14 مرد و 17 زن (5.9±51.9 سال) مبتلا به دیابت نوع 2 به روش تصادفی ساده وارد مطالعه شده, به دو گروه مورد و شاهد تقسیم بندی شدند. گروه مورد به مدت دو ماه روزانه 800 میلی گرم در روز ویتامین E گرفتند. گروه شاهد نیز به همان میزان دارونما گرفت. میزان گلوکز, انسولین و چربیهای خون بیماران قبل و بعد از مداخله اندازه گیری شد و اطلاعات توسط آزمون آماری t زوج و مستقل آنالیز گردید.یافته ها: تغییر معنی داری در نمایه های تن سنجی, دریافت مواد غذایی و داروهای مصرفی افراد طی مطالعه مشاهده نشد. مصرف ویتامین E سطح انسولین پلاسما (0.016>P , 27.8±2.56 و 2.37±28.25) و غلظت تری گلیسرید پلاسما (0.03>P , 212.48±2.18 و 194.99±279.41) را کاهش داد. کاهش در غلظت گلوکز پلاسما و سایر فراسنج های لیپیدی به دنبال دو ماه مصرف ویتامین E معنی دار نبود.نتیجه گیری: به نظر می رسد برای دریافت مکمل ویتامین E بر کنترل گلیسمی و چربیهای خون بیماران دیابتی به تحقیقات بیشتری نیاز است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مظلوم، زهره، موسوی شیرازی فرد، زهرا، شب بیدار، سکینه، آقاصادقی، کامران، و رجایی فرد، عبدالرضا. (1387). تاثیر مکمل ویتامین E بر روی کنترل گلیسمی و میزان چربی خون افراد مبتلا به دیابت نوع 2. افق دانش، 14(3)، 64-71. SID. https://sid.ir/paper/68537/fa

    Vancouver: کپی

    مظلوم زهره، موسوی شیرازی فرد زهرا، شب بیدار سکینه، آقاصادقی کامران، رجایی فرد عبدالرضا. تاثیر مکمل ویتامین E بر روی کنترل گلیسمی و میزان چربی خون افراد مبتلا به دیابت نوع 2. افق دانش[Internet]. 1387؛14(3):64-71. Available from: https://sid.ir/paper/68537/fa

    IEEE: کپی

    زهره مظلوم، زهرا موسوی شیرازی فرد، سکینه شب بیدار، کامران آقاصادقی، و عبدالرضا رجایی فرد، “تاثیر مکمل ویتامین E بر روی کنترل گلیسمی و میزان چربی خون افراد مبتلا به دیابت نوع 2،” افق دانش، vol. 14، no. 3، pp. 64–71، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/68537/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button